MENY

Parfotografering i Halmstad

Parfotografering Halmstad
Fotograf Halmstad
Bröllopsfotograf Halmstad

En varm sommarkväll träffade jag Carolin och Eric för deras parfotografering. Dessa fina människor kan inte beskrivas annat än sprudlande glada, tokkära och så härliga! Det blev precis så som en parfotografering ska vara – riktigt kul! Och med en hel del kramar och hångel såklart.
Med det magiska solljuset och deras underbara energi blev det helt enkelt en fantastisk kväll och en fotografering jag sent kommer glömma!

Ni behöver inte vara förlovade, gifta er eller ha barn för att boka en fotografering. Att föreviga er, precis som ni är och hur ni har det just nu är minst lika viktigt. Har ni också några selfies på mobilen? Och kanske några bilder på varandra? Men har ni bilder på ER tillsammans, som fångar er och er kärlek på riktigt?
Hör av er och boka er parfotografering!

Vill du boka en parfotografering? Kika in här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!