MENY

för fotografer & KREATÖRER

SEO

Känns det tekniskt, krångligt och som en jättestor grej att komma igång med? Men du vet att det är något du borde ta tag i?

SEO, eller sökoptimering, är ett effektivt marknadsföringssätt för att nå ut till ännu fler och framför allt till RÄTT kunder.

kämpar du med din seo?

Genom en väl SEO-optimerad hemsida hittar fler till dig utan att du behöver lägga ner massor av tid på det varje dag. Fördelen med SEO är att det är hållbar marknadsföring då det material du skapar inte försvinner efter bara någon dag, utan det fortsätter leva vidare i flera år och kan på så vis fortsätta generera ännu fler kunder.


varför är seo viktigt?

- BETHINE ELIZABETH

"Trenger du en 'SEO Queen' til å hjelpe deg og nettsiden din til å bli bestevenn med Google? - da er Linn your girl! Hun er super hyggelig, informativ og utrolig dyktig i det hun gjør. Til tross for at SEO kan virke ganske omfattende, så forklarer Linn dette på den enkleste måten, beste investeringen min, både på tid og penger."

- MIA

"Även om jag redan har ganska bra koll på grunderna med SEO så lärde hon mig massor. Jag fick otroligt bra tips och vägledning när det kommer till hur jag ska lägga upp bloggandet och jag fick en djupare förståelse för vilka delar som verkligen är viktiga. Linn en sådan lugn och trygg och pedagogisk mentor, så jag behövde aldrig känna mig dum om det var något jag inte förstod och hon gjorde det lätt för mig att förstå."

Under mina 7 år som fotograf har jag gått från att inte alls veta vad SEO är för något till att det idag är det som genererar absolut flest förfrågningar.

Om linn

Genom att jobba med min SEO hittar idag 70% av mina kunder mig via Google. Jag behöver inte lägga all min tid på sociala medier utan det material jag skapat för flera år sedan får fortfarande kunder att klicka sig in på min hemsida för att boka en fotografering. Jag vill därför dela med mig av hur jag gör för att du ska kunna få fler bokningar och ha mer tid över till annat.

vill få mer tid över till annat i ditt företag och privat

vill få ännu fler förfrågningar

är trött på sociala mediers ständiga förändringar

SEO är för dig som:

seo guide

Vill du lära dig ALLT om SEO och gå igenom hela din hemsida på riktigt? Vill du fortsätta bli hittad på Google som en långsiktig marknadsföringsstrategi? Då är min SEO Guide perfekt för dig!

En 65+ sidor (!) stor guide för dig som vill lära dig ALLT du behöver veta för att få en hemsida som syns högt på Google. Förutom guiden ingår också en Workbook där jag vägleder dig i hur du ska arbeta dig igenom din hemsida och hur du fortsätter jobba med din SEO framöver.

Lär dig allt om SEO

I Team Linnsej har jag också en fantastisk copywriter! Hanna är expert på att få fram ditt varumärkes unika röst i det vi ofta kämpar med - texterna på vår hemsida.

copywriter hanna

Genom att ha med Hanna i teamet kan vi tillsammans hjälpa dig med all din copy på hemsidan (SEO-anpassad såklart) och också hjälpa dig skapa kvalitativa blogginlägg för att nå ut till fler kunder!

Vi hjälper dig skapa SEO-anpassade blogginlägg för att du ska hamna högt upp på Google. Släpp skrivkramp eller funderingar kring hur ofta ditt nyckelord ska finnas med. Vi hjälper dig!

Blogginlägg

Hur kan jag hjälpa dig?

Hemsideanalys

Mentorskap

Få personlig feedback på din hemsida och vad du kan göra för att förbättra din SEO. Vi går igenom din hemsida, tittar på din design och helhet för att skapa en stark SEO-anpassad hemsida.

Under 6 tillfällen djupdyker vi tillsammans i din marknadsföring. I allt från ditt personliga varumärke, och sociala medier och extra fokus på SEO. För att du ska nå just din drömkund.

Genom att optimera din hemsida och innehållet på den.
Ingen kan garantera dig att hamna högst upp i sökresultaten då det är mycket som spelar in. Men lägger du ner arbetet i grunden och optimerar din hemsida kommer du se resultat och hamna högre upp.

Hur hamnar jag högst upp på Google?

Nej absolut inte!
Detta passar egenföretagare inom alla branscher. Då jag själv är fotograf utgår jag från just det eftersom jag ser att många i fotobranschen inte jobbar med deras SEO. Jag hjälper gärna dig som arbetar inom andra yrken också.

Är det bara för fotografer?

Enkla svaret: Nej det behöver det inte vara!
Lite längre svaret: Det går, som i så mycket annat, att grotta ner sig i massa tekniskt. Men det behöver inte vara så svårt. Du kan genom enkla medel optimera din hemsida för att hamna högt på Google.

Är inte SEO massa tekniskt?

På sociala medier skapar du massor med material men som har väldigt kort hållbarhet, det lever bara i något dygn eller två.
SEO är hållbar marknadsföring! Det material du skapar kommer nya kunder kunna hitta dig på i flera år framöver.

Vad skiljer SEO mot sociala medier?

Bokar du Hemsideanalys Exklusiv hjälper jag dig med optimering av din SEO med sånt som metadata, nyckelord, rubriker och texter. 

I Hemsideanalys All In ingår även copy och optimering av dina bilder. Vill du ha mer ingående hjälp än så skickar jag prisförslag.

Kan du göra min SEO åt mig?

VANLIGA FRÅGOR

YAY LET'S DO THIS!

MEDDELANDE

Har du frågor eller funderingar? Lämna ditt meddelande här!

EmaiL

TELEFONNUMMER

Efternamn

Förnamn

NamN

Är du osäker på vilket som passar dig?

SÅHÄR HITTADE JAG DIG

Instagram, facebook, Google, rekommendation eller annat?

Varmt välkommen att kontakta mig genom formuläret nedan så hjälper jag dig!

för din förfrågan!

TACK

Jag återkommer till dig så snart jag kan!

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!