MENY

Min resa som fotograf började 2016 och min kärlek till att föreviga familjer och bröllopsdagar har bara vuxit sen dess.
Jag utgår från Halmstad men reser gärna för att föreviga just er!


Linn heter jag; aka Linnsej
(som en försvenskad version av Lindsey!).

Om linn

hej!

Familjefotograf & BRÖLLOPSFOTOGRAF

Om fotografen

Jag är uppvuxen på både västkusten och i de djupa halländska skogarna, men känner mig minst lika hemma strosandes omkring på Londons gator och längs Italiens kust. Jag utgår från Halmstad i Halland, men älskar att utforska nya platser och reser gärna för att föreviga just er!

Mig hittar du ute på långa skogspromenader med min sambo Mikael och vår älskade hund Sam. Helst går vi i något av Hallands alla fina naturreservat eller längs med havet här i Halmstad. I min trogna Kånken-rygga har jag alltid med en eller två kameror och såklart medtagen fika! 

Jag lever för de där små stunderna i livet. Som kanske inte syns eller tänks på där och då, men som betyder så oändligt mycket i efterhand.

mitt hemma

Som fotograf brinner jag för att fånga skratten som känns i hela kroppen, de där stunderna som speglar vilka ni är och berättar om er historia. Om det så är mitt i småbarnlivets vardagskaos eller den största dagen i livet för att fira er kärlek med era närmsta. Det är värt att föreviga!

Berättandet, eller storytelling som det också kallas, är det som ligger mig närmst hjärtat. Om stunderna där emellan. Hur barnen håller om dig hårt för att visa vilka super-kramare de är eller buset i blicken på dem när de precis hoppat i soffan och trodde att du inte såg. Om hur tårarna rinner på din förälders kind innan vigseln ens har börjat eller hur ni springer rakt igenom regnskurarna under porträtten (för vad gör lite regn i håret om 100 år?).

Håret behöver inte ligga perfekt, det gör inget om det är lite smuts på kläderna och alla behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är i det äkta och genuina som magin finns!

vad jag brinner för

-AMI & THOMAS

"Herregud, var börjar man?! Vi kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är att just Du var med på vår stora dag. Bilderna talar för sig självt, du har verkligen lyckats fånga den starka kärleken vi känner för varann. Det går inte välja en favorit, det finns så många!"

"Linn has this incredible way of making everyone feel comfortable and relaxed in front of the camera so that the kids and parents can just be themselves. Linn captures just that - so effortlessly and beautifully."

-JEANDRE & daniel

"Alltså LIIIIIIIIINN!!
Bilderna är helt underbara!
Det är det enda svar du får av mig nu för jag måste smälta detta.

Från hela mitt hjärta, tack tack TACK!"

-eliinor & christian

"Vill man träffa världens bästa person, som tar världens bästa bilder.
Så finns det bara Linn!
Hon fångar alla de finaste stunderna och känslorna på bild.
Det är ta mig tusan inte alla som kan det!"

-kajsa & jonathan

"Linn är så trygg, mysig och med fantastiskt öga för att fånga kärleken mellan par, vänner, familj och även våra hundar!
Vi kunde njuta av vår dag med vetskapen att Linn var där och fångade glädjen och känslan under hela dagen!"

-karin & joe

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!