Linnsejphotography-brollop-bohemiskt-brollopsfotograf-halmstad-halland-skane-goteborg-0001.jpg
 

om linn

 

En kreativ och glad själ som är uppvuxen både på västkusten och i de halländska skogarna. Men som känner sig minst lika hemma i London och Italien. Jag utgår från Halmstad men älskar att utforska nya platser och gärna reser för att föreviga er kärlek. 

Det är något speciellt med att promenera i en helt tyst skog och solen lyser igenom träden sådär magiskt, att sitta på bryggan och höra kluckandet från vattnet eller se den täta dimman lägga sig över fälten. Det är något magiskt över naturen, och jag låter den vara en stor del i mitt skapande.

Förutom fotograf och ljus-junkie (kan börja studsa lite exalterat över det varma kvällsljuset...*goosebumps*) så är jag stolt moster och faster: Som gärna lär syskonbarnen om varför både Batman och Pippi är coolast i världen. Jag älskar kaffe och vegetarisk mat, Tim Burton och Tarantinos alla filmer, Vänner (obviously!), choklad och världens bästa sambo Mikael.

Som fotograf brinner jag för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, känslor och kärleken! Om det så är den största dag i livet eller mitt i vardagskaoset. Det är värt att föreviga.

Berättandet, eller storytelling som det också kallas, är det som ligger mig närmst hjärtat. Håret behöver inte ligga perfekt och alla behöver inte titta samtidigt in i kameran, utan det äkta och genuina är det jag vill föreviga!