MENY

Det är något speciellt med att promenera i en helt tyst skog och solen lyser igenom träden sådär magiskt, att sitta på bryggan och höra kluckandet från vattnet eller se den täta dimman lägga sig över fälten. Det är något magiskt över naturen, och jag låter den vara en stor del i mitt skapande.


hej!

om linn

Fotograf västkusten

Fotograf Halmstad

Som fotograf brinner jag för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, känslorna och kärleken! Om det så är den största dag i livet eller mitt i vardagskaoset - det är värt att föreviga.

Berättandet, eller storytelling som det också kallas, är det som ligger mig närmst hjärtat. Om stunderna där emellan. Hur barnen håller om dig hårt för att visa vilka super-kramare de är eller buset i blicken på dem när de precis hoppat i soffan och trodde att du inte såg. Om hur tårarna rinner på din pappa innan vigseln ens har börjat eller hur ni springer rakt igenom regnskurarna under porträtten för vad gör lite regn i håret om 100 år? Håret behöver inte ligga perfekt, det gör inget om det är lite smuts på kläderna och alla behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är det äkta och genuina som är det viktiga!

När vi inte är ute på vandringar eller myser i stugan så är filmkvällar en klar favorit. Tim Burton och Tarantinos alla filmer kan jag se om och om igen. Likaså serien Vänner (obviously!) går ständigt på repeat och givetvis: Harry Potter. Hur en film kan dra in en i en helt annan värld och få en till en helt ny plats någon annan skapat från scratch. Hur häftigt är inte det egentligen?

Bland de bästa som finns i mitt liv är mina underbara syskonbarn! Jag lär dem gladeligen om varför både Batman och Pippi Långstrump är coolast i världen och hur en ritar en 25-hund. Den dagen de är stora nog ska jag berätta precis ALLT för dem om Hogwarts och Harry Potter (jag väntar själv fortfarande på brevet…).
Dessa underbara ungar inspirerar mig enormt mycket i mitt fotograferande. Det lekfulla, naturliga och nyfikna sättet de har - love it! De är faktiskt anledningen till varför jag började med fotograferandet överhuvudtaget.

Mitt paradis på jorden är i stugan vid sjön. Så fort vi rullar in på grusparkeringen och jag ser vågarna på sjön fylls hela jag med lugn. I det stugområdet har jag spenderat alla mina somrar och en del vintrar precis som min släkt gjort i flera generationer. Där har vi hoppat från bryggan om somrarna, åkt ut med båten tidiga höst-mornar, lärt oss åka skridskor under kalla vintrar och firat midsommar i både sol och regnskurar. På denna plats finner jag ro och kan verkligen koppla av och koppla bort. Det kan vara här jag sitter och redigerar era bilder, med hunden i knät och en kopp kaffe bredvid.

Linn här, även kallad Linnsej (tänk en försvenskad version av Lindsey!).
En kreativ och glad själ som är uppvuxen både på västkusten och i de halländska skogarna. Men som känner mig minst lika hemma strosandes omkring på Londons gator och längs Italiens kust. Jag utgår från Halmstad, men älskar att utforska nya platser och reser gärna för att föreviga er kärlek!

Mig hittar du ute på långa skogspromenader med min sambo Mikael och vår älskade hund Sam. Helst går vi i något av Hallands alla fina naturreservat eller längs med havet här i Halmstad. I min trogna Kånken-rygga har jag alltid med en eller två kameror (troligtvis en av dem är Polaroid-kamera) och såklart medtagen fika (viktigast är dock kaffet med iKaffe). 

HELLO THERE!

par

bröllop

familj

fotograferingar

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings