MENY

Som fotograf och total ljus-junkie (det finns risk att jag börjar studsa på stället i ren excitement över det varma kvällsljuset) brinner jag för att fånga er kärlek på ett naturligt och dokumentärt sätt.
Jag vill fånga skratten som känns ordentligt i hela kroppen, de varma trygga kramarna och det som är unikt för just er två. Er kärlek till varandra.

hej!

Linn aka Linnsej heter jag! En kreativ själ känner sig minst lika hemma på den vackra västkusten som i de halländska skogarna.

om linn

parfotografering | förlovningsfotografering

Fotograf Halmstad

-CAROLIN & ERIC

"Fotograferingen var fantastisk!
Kan inte understryka detta tillräckligt! Du fick oss att känna oss så avslappnade, och det var så roligt att stå framför din kamera. Inte alls krystat eller tillgjort på något sätt. Det var en fotografering FYLLD av kärlek !"

Er kärlek är så värd att föreviga - alla dagar. Inte bara under de stora händelserna i livet utan dagarna och stunderna där emellan också.

För er äventyrliga lovebirds som älskar skogspromenader och vår vackra natur.
Vi smiter iväg på upptäcksfärd tillsammans! Glöm stela poser och "titta hit och le" - det här blir bara kul!
Under ca 1 timme ses vi för en härlig fotografering. Vi tar en skogspromenad ihop, upptäcker någon av våra fina vandringsleder eller kör picknick vid en vacker utsiktsplats! Vi skapar ögonblick som berättar om er och er kärlek. Jag guidar er igenom hela fotograferingen utan att be er posera ett dugg!

fotografering ute i naturen

Utomhusfotografering

Efter fotograferingen laddar jag in alla härliga ögonblick och sätter mig och noggrant redigerar era bilder. Vissa i färg och vissa i svartvitt. Redan inom några dagar får ni en liten tjuvkik på 3-4 favoriter.

När samtliga bilder är färdigställda (inom 3 veckor från fotograferingen) får ni en länk via mail till ett webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom dem. Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, om ni vill lägga till några av mina bildpaket, förstoringar eller album. Webbgalleriet finns tillgängligt under 2 veckor.
 Efter ni gjort er beställning får ni en orderbekräftelse.

Sedan skickas er slutfaktura via mail enligt er beställning. Efter att betalningen är mottagen levereras era bilder. Digitala bilder levereras via webbgalleriet inom 2 veckor från att inbetalning av beställning är mottagen. För förstoringar eller andra produkter är leveranstiden 4-6 veckor.

Efter fotograferingen

1 timmes fotografering
Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering
5 st bilder

4 900:-

Pris fotografering

I detta paket ingår
Samtliga digitala bilder från urvalet
Levereras på fint USB i trä
Vackert fotoalbum med era favoritbilder att bevara i flera generationer

6 500:-

1

Bildpaket

I detta paket ingår
I detta paket ingår
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras via privat webbgalleri

3 500:-

2

I detta paket ingår
10 st extra bilder
Levereras via privat webbgalleri

2 500:-

3

Berätta om er två och era förväntningar på fotograferingen!

Meddelande*

Telefonnummer*

Email*

Efternamn

Förnamn

Namn*

Fyll i er förfrågan här eller svara på mitt senaste mail.
Så återkommer jag så fort jag kan med mer information! 

Ibland trillar mailet in i skräpposten,
så dubbelkolla gärna där!

för DIN förfrågan!

TACK

Jag återkommer till dig så snart jag kan!

Let's create some magic!

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!