MENY

Hemligt bröllop Yasuragi Stockholm

 

Bröllopsfotograf Stockholm – Hemligt bröllop – Elopement Sweden

Denna lördag i Januari hade jag sett fram emot så länge. Stockholm var som ett drömmigt vinterlandskap och jag tror aldrig huvudstaden varit så fin tidigare. Det var kallt i luften, vitt på marken och solen sken så som den bara gör en vacker vinterdag. Jag begav mig ut till det japanska spaet Yasuragi för att träffa Ellinor och Christian.

 

De hade smitit iväg för att unna sig en spa-helg, men det ingen annan visste var att de denna dag skulle de gifta sig. På en av deras favoritplatser, i varsin Yukata, tillsammans bara dem två. Efter de checkat in på rummet och fått sin yukata och tofflor gick vi omkring på det underbara spaet. I bara tofflor hoppade de ut i snön för “vad gör en inte för bilderna!” (Love these guys!).

 

Vigseln skedde i deras rum, med vigselförrättare och vittnen. Så intimt, enkelt och otroligt vackert. Med helt fokus på Ellinor och Christian och deras kärlek. Det är svårt att beskriva en dag i ord när den fortfarande inte riktigt går att smälta. Spänningen och pirret, gapskratten och spontaniteten, intimiteten och de varma kramarna. Trots den kalla luften och snön överallt, var den fylld av så otroligt mycket värme och kärlek. En fantastisk dag jag alltid kommer bära med mig.
Ellinor och Christian; stort tack för jag fick dela denna dagen med er <3

Se mer av mina bröllopsfotograferingar här!

Vill du boka mig som er bröllopsfotograf? Kika in här!

  1. Annelie says:

    Så fina bilder och väldigt vackert skrivet!

    /Annelie
    Mamma till Ellinor
    Svärmor till Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!