MENY

Vad är en lifestylefotografering?

Vad är en lifestylefotografering?
Och hur skiljer den sig från en familjefotografering utomhus?

Lifestylefotograf Halmstad familjefotografering

Lifestyle och storytelling ligger mig väldigt nära hjärtat. Det är i all enkelhet förklarat som berättande och förevigande av just er familj i erat hem. Hur livet och vardagen är för er just nu.

Varför jag älskar lifestylefotografering
När jag själv ser tillbaka på bilder från min barndom är det bilderna som är fångade mitt i vardagen jag älskar och värdesätter mest. Från somriga dagar i stugan, från när pappa håller mig när jag bara är några dagar gammal, när jag sovit över hos mormor och morfar och alla bilder då jag lekte frisör på morfar.

Bilder från ögonblick jag kanske inte längre minns, från stunder jag slungas tillbaka till när jag ser bilden eller bilder tillsammans med någon jag älskar.

Är en lifestylefotografering något för er?
-Vill ni dokumentera hemmet där ni blivit en familj?
-Vill ni ha förevigat stunderna i vardagen ni delar just denna tiden?
-Vill du att dina barn ska ha bilder på er alla tillsammans från det hem de vuxit upp i?
-Då kan det vara just en lifestylefotografering som passar er!

Hur fotograferingen går till
Fotograferingen sker hemma hos er, där både ni och barnen känner sig trygga. Under fotograferingen fokuserar jag på att fånga er på ett så naturligt och ärligt sätt som möjligt. Jag guidar er igenom precis hela fotograferingen och genom en rolig och mysig stund för er tillsammans som familj, fångas naturliga och äkta ögonblick. Jag älskar den dokumentära känslan som berättar om just ER som familj.

Så som:
-när barnen leker ihop och golvet fylls med ALLA leksaker⁠
-er Söndags-fika tillsammans⁠
-den mysiga sagostunden i soffan⁠
-kaoset det blir när ni bakar tillsammans⁠
-badstunden som barnen helst aldrig lämnar⁠

Vardagskaoset med busandet, myset och allt som hör det till. Inte bara för er att ha bilder på nu, utan också för barnen sen⁠❤️

Är du intresserad av att boka er lifestylefotografering?
Kontakta mig via formuläret här!

Se mer av mina lifestylefotograferingar här!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings