bröllop

Bröllopsfotograf Halmstad

En bröllopsfotograf med en dokumentär stil som fokuserar på att fånga känslan och glädjen från ert bröllop. Förväntan ni känner. Pirret i magen. De varma kramarna. Gapskratten som känns ordentligt i hela kroppen - och allt det där andra fantastiska runt omkring! Med en förkärlek till dova färger och mjukt naturligt ljus vill jag att mina bilder ska spegla naturlighet, glädje och värme. Jag vill skapa bilder som ni sen kan plocka fram, se tillbaka på och minnas precis hur det kändes i just den stunden. Jag vill berätta en historia, ER historia.

Tack för att Du förevigade vår dag med fantastiska bilder!
Vi är så nöjda!
— Anna & Tobias

ÄR JAG er bröllopsfotograf?

Ni önskar spontana och naturliga bilder från er dag. Ni tycker om att kramas (mycket!). Ni vill ha någon med er under ert bröllop som fångar de de där episka ögonblicken men också de små (men minst lika viktiga) där emellan. Ni tycker känslan är viktigast.

Jag fokuserar på kärleken, hur ni kände där och då.
Håret behöver inte ligga perfekt, ni behöver inte ens se in i kameran utan jag vill föreviga er - precis så underbara som ni och er kärlek är!


om linn

Hej! *vinkar*
En kreativ och glad bröllopsfotograf från Halmstad. Jag tokälskar bröllop med all kärlek, glädje och hela den magiska stämningen som hör till!
Allt från gapskratten och de kärleksfulla kramarna.

Med en berättande och dokumentär stil förevigar jag ert bröllop precis så vackert som det kändes och var. Jag fångar detaljerna och förväntan under förberedelserna, jag får er att slappna av och ha en mysig stund under porträtten, jag smyger omkring och är lite "fluga på väggen" under er dag, jag fångar dancemoves under brakfesten när er kärlek firas med era bästa människor. Jag ÄLSKAR bröllop och brinner för att fånga de genuina ögonblicken, känslorna och framförallt kärleken kring hela er dag.

Lär känna mig mer HÄR!


Priser från 29 000:-