bröllop

Bröllopsfotograf Halmstad

Med en dokumentär stil och varm känsla förevigar jag ert bröllop precis så som det kändes där och då. Med berättandet och kärleken i fokus får ni bilder som beskriver er stora dag. Förväntan, pirret i magen, kramarna, gapskratten och allt däremellan! 
Jag är bröllopsfotograf i Halmstad som med mina bilder vill berätta en historia. Berätta just ER historia.

Tack för att Du förevigade vår dag med fantastiska bilder!
Vi är så nöjda!
— Anna & Tobias
Brudpar under bröllopsfotografering i Halmstad i solnedgång med Linnsej Photography
 

OM LINN

Klicka här

er bröllopsfotograf

Ni önskar spontana, naturliga bilder från er dag, tycker om att kramas (mycket!), vill ha någon med er under er stora dag som ser till att fånga de stora ögonblicken men också de små där emellan. Woho då är jag bröllopsfotografen för er! Jag brinner för att fånga de genuina ögonblicken, känslorna och framförallt kärleken under er bröllopsdag!

Bröllopspaket 2017

 

Vad ingår?

  • Planeringsmöte (med kaffe såklart!) där vi lär känna varandra mer och går igenom er dag och avtalet
    I 5 och 8 timmars paketen ingår det även en införfotografering
  • Samtliga utvalda bilder, vissa i färg och vissa i svartvitt
  • Bildbearbetning av samtliga bilder som levereras
  • Vackert USB i trä med bilderna i både högupplöst och webbanpassat format
 

8 timmar

Jag fotograferar under 8 sammanhängande timmar. Detta paket passar er som vill ha hela storyn förevigad!
Från förberedelserna, porträttfotografering, vigsel, gratulationerna och även en del av middagen.

Pris: 18 000:-

2011-09-03 (144).jpg

5 timmar

Jag fotograferar under 5 sammanhängande timmar.
Detta paket passar exempelvis er som vill ha en del av förberedelserna, porträttfotografering, vigsel, gratulationer och lite mingel med gästerna.

Pris: 14 000:-


3 timmar

Jag fotograferar under 3 sammanhängande timmar.
Detta paket passar er som exempelvis önskar bilder från porträttfotografering, vigsel och gratulationerna efter er vigsel.

Pris: 11 000:-

linnsejphotography_Linn&Petter_318.jpg

hur går det till?

Bokning

Ni kontaktar mig via formuläret nedan! Är jag ledig på ert datum bokar vi en tid för en fika (alternativt telefonmöte) då vi har chans att lära känna varandra bättre, ni kan ställa eventuella frågor och vi går igenom både er bröllopsdag och avtalet.
I paketen med 5 timmar och 8 timmar har ni även möjlighet, om ni vill, att fotograferas en stund för att känna på hur det är att stå framför kameran.
Önskar ni boka mig som er bröllopsfotograf faktureras bokningsavgiften på 40% av totalbeloppet av ert valda bröllopspaket, samt skriver på avtalet. Resterande belopp faktureras i samband med leverans av bilderna.
Bokningen är genomförd när jag mottagit påskrivet avtal samt bokningsavgift.

Bröllopsdagen

Jag fotograferar i antalet sammanhängande timmar enligt det paket ni valt. Porträttfotograferingen rekommenderar jag att man avsätter ca 1-1,5 timme till. Speciellt om man önskar bilder tillsammans med brudfölje eller på olika platser. Självklart går det att lägga till timmar om man önskar! Skulle ni vilja att jag stannar någon timme extra på bröllopsdagen går det alldeles utmärkt. Jag kollar alltid med er innan och debiterar inget extra utan att vi kommit överens om det. 

Om bilderna 

Antalet bilder som levereras beror på vilket paket ni valt. Generellt sett brukar det bli ca 50st/timme. Bilderna levereras högupplösta samt i webbanpassat format, vissa i färg och vissa i svartvitt.

Efter bröllopet

Oftast skickar jag en liten tjuvkik på 5 bilder i webbanpassat format några dagar efter bröllopet. Dessa bilder får ni självklart använda obegränsat innan ni får alla bilder från bröllopet . Era bilder levereras på ett vackert USB i trä ca 4-6 veckor efter ert bröllop. Ni får även ta del av era bilder i ett lösenordsskyddat webbgalleri som är enkelt att visa och dela till vänner och familj.
Jag erbjuder flera produkter i fantastisk kvalitet för att ni ska kunna njuta av era bilder länge. Både förstoringar och bildboxar finns att efterbeställa, exempel på dessa produkter får ni se under vårt möte!