MENY

Familjefotografering på sommaren

Funderar du på att boka en familjefotografering på sommaren? Jag tror vi alla längtar efter att springa barfota i sanden, känna värmen från solen, att bada dagarna långa och de ljumna sommarkvällarna. Jag gör det i alla fall!

Våren har redan bjudit på tecken på sommar-känslor och jag kan knappt vänta tills vi kan cykla ner till stranden om kvällarna och bada. Eller åka till stugan och bara andas skogsluft och höra kluckandet från sjön.

Med sommaren kommer också spring i benen och familjefotograferingar. Dessa underbara familjer jag får träffa och föreviga! Förra sommaren träffade jag denna goa familj. De bor i Italien men ville förevigas där Linda själv vuxit upp här i Halmstad. Vi fick en magisk kväll vid stranden och det sommar-Halmstad vi alla älskar så mycket visade sig från sin absolut bästa sida. Barnen springandes barfota i sanden, många varma kramar och mycket bus så blev det en underbar fotografering.


Boka din familjefotografering här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!