MENY

Familjefotograf Halmstad Sommar

Fotograf Halmstad
Familjefotograf Halmstad
Fotograf Falkenberg

Jag tror vi alla längtar efter att springa barfota i sanden, känna värmen från solen, att bada dagarna långa och de ljumna sommarkvällarna. Jag gör det i alla fall!
Våren har redan bjudit på tecken på sommar-känslor och jag kan knappt vänta tills vi kan cykla ner till stranden om kvällarna och bada. Eller åka till stugan och bara andas skogsluft och höra kluckandet från sjön.
Med sommaren kommer också spring i benen och familjefotograferingar. Dessa underbara familjer jag får träffa och föreviga! Förra sommaren träffade jag denna goa familj. De bor i Italien men ville förevigas där Linda själv vuxit upp här i Halmstad. Vi fick en magisk kväll vid stranden och det sommar-Halmstad vi alla älskar så mycket visade sig från sin absolut bästa sida. Barnen springandes barfota i sanden, många varma kramar och mycket bus så blev det en underbar fotografering.


Boka din familjefotografering här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings