MENY

Införfotografering dagen innan bröllopet

Känner ni er lite nervösa inför att fotograferas? Vet ni inte riktigt hur det kommer kännas att stå där framför kameran?
Jag erbjuder alla mina brudpar en införfotografering för att ni ska få “känna på” hur porträttfotograferingen går till. Hur lättsamt och not-stiff-it-all det faktiskt är! Ni kanske aldrig fotograferats tidigare (mer än på skolfoto kanske men det räknas INTE) och vet inte riktigt vad ni behöver göra eller hur det kommer gå till? Just därför vill jag visa er!

Malin och Billy gifte sig på fantastiska Bergs Gård i Trosa. Då jag åkt upp till Trosa dagen innan så sågs vi på kvällen för att gå igenom bröllopsdagen men också för att ha deras införfotografering. Mitt i allt deras fixande inför den stora dagen blev det en paus för dem, att pusta ut lite och hålla om varandra.

EN STRESSFRI BRÖLLOPSDAG
En bröllopsdag kan vara pirrig nog och kanske lite stressig, därför ska fotograferingen vara allt annat än det! Efter er införfotografering kommer ni så mycket lättare kunna slappna av under porträtten på er bröllopsdag och faktiskt njuta av den stunden tillsammans bara ni två.
Ja ni två plus jag då; som lite tredje hjulet. Men det är lugnt – jag är ett grymt tredje hjul!

Se Malin & Billys bohemiska bröllop här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings