MENY

Bohemiskt bröllop Bergs Gård Trosa

Ett bohemiskt bröllop på Bergs Gård i Trosa med utomhusvigsel och fest i en loge. Aldrig tidigare har jag varit med om ett bröllop så proppfullt av kärlek. På riktigt. Varenda en som var där för att fira gjorde precis allt och lite till för att Malin och Billy skulle få världens bästa dag. Och vilken dag det blev!

Tillsammans med min partner in crime Elaine rullade vi iväg mot en fullspäckad bröllopshelg. På fredagkvällen, efter vi installerat oss på hotellet, åkte vi till gården för att träffa brudparet Malin och Billy. Vi gick en liten rundtur, pratade igenom den stora dagen och hade deras införfotografering (se den här!). Denna charmiga gård hade en fantastisk lada för middag och fest, enskilda hus för att både de själva och för gäster att bo över i, samt en kohage som var som gjord för ett bohemiskt bröllop.

FÖRBEREDELSER
Tillsammans med hans närmsta vänner gjorde sig Billy redo för den stora dagen. Den alltid lite “förvirrade” stämningen i “hur sjutton funkar det här?!” till “VAR ska ens corsagen sitta?” bjöd på en hel del skratt.


FIRST LOOK – ELLER?
Tillsammans med några vänner hade Malin planerat att spela Billy ett spratt inför deras First Look. Medan Malin stod och kikade i ett fönster en bit bort var det någon annan som kom gåendes i brudklänning för att möta Billy. En total skrattfest jag tror Billy aldrig hade väntat sig eller någonsin kommer glömma.


FÖRBEREDELSER
I ett av husen gjorde sig Malin klar tillsammans med sina tärnor. En så vacker miljö med rustik och lantlig känsla. Stunden innan deras first look, när de gör sig redo tillsammans med sina närmsta, har en lite magisk stämning över sig. Spänning i luften, lite nervositet och framför allt en förväntansfull känsla för dagen som kommer.

FIRST LOOK (For real this time)
Där tillsammans på en stig, bara känna varandras händer och värme. Utan att ha sett varandra på hela dagen utan bara känna att sin kärlek står där med en.

Att se varandra för första gången genom en First Look. Att låta denna stund vara helt och hållet för er som brudpar – är något många prioriterar. Och det är så himla fint.
En stund för bara er två. Att se varandra, hålla om varandra och låta det sjunka in att ni nu ska gifta er.


P
ORTRÄTT
Dessa platser, detta ljuset och dessa två lovebirds. Som oftast under själva porträttdelen gick vi som en liten promenad och stannade till på olika ställen. Bergs Gård hade så många fantastiska platser för fotografering att det fanns ingen anledning att åka iväg för det.

Så många gånger där både jag och Elaine brast ut vid olika platser “ooooh HÄÄÄÄR!”.

Jag älskar hur naturliga Malin och Billy var framför kameran. Efter att ha fotograferats under sin införfotografering brukar de flesta känna sig mer bekväma framför kameran och bara fokusera på varandra. Och det är precis det jag vill att mina par ska göra. Fokusera på varandra, var i nuet och njut av stunden tillsammans här och nu.


DETALJER
Medan brudparet och brudföljet tog en paus gjorde vi likaså. Men fick också en stund över till att föreviga detaljer så som inbjudningskort och deras magiska bröllopslokal som var i en vacker loge.


UTOMHUSVIGSEL
Ett så drömmigt bohemiskt bröllop på Bergs Gård i Trosa, med kor betandes i hagen, där de hade sin utomhusvigsel. Kommer för alltid höra en av de mest fantastiska låtar när jag ser tillbaka på deras dag “Sweet Child O’Mine” som spelades under deras vigsel.


MINGEL


MIDDAG
En middag fylld av levande ljus, vackra blomsterarrangemang, god mat och tal från deras nära och kära.

GOLDEN HOUR FOTOGRAFERING
Även om det inte blir så “golden” ljus, så är det ändå SÅ vackert. Det mjuka, milda lite varmare kvällsljuset blir helt annat än det mitt på dagen. Oavsett väder, strålande sol eller mjuka moln, så är det många som uppskattar det just för att få smita ut en stund. Att bara ta lite frisk luft, få andas och hålla om varandra ett tag.

PARTY SHOES ON
Efter deras kvällsfotografering välkomnades de med gnistrande tomtebloss och vilket sätt att dra igång festen. Let’s dance the night away!

Andrefotograf och video: The Bohemia (Elaine Lilje)
Florist: The Wild Rose
Bröllopslokal: Bergs Gård Trosa
Klänning 1: Little Fairies
Klänning 2: Spell Bride

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!