MENY

Familjefotografering på hösten

Fotograf Halmstad – Familjefotograf Halmstad – Fotograf Halland

När ska vi boka en familjefotografering? Är någon årstid bättre än en annan? Vet ni inte riktigt när på året ni vill boka er fotografering så kan ni fundera på vad ni vill ha för typ av bilder på väggarna hemma. Vissa bokar exempelvis på sommaren när barnen kan springa barfota i gräset eller hoppa i vattnet, andra vill ha bilder när höstlöven är så där varmt orangea som de bara är just då. Eller gör som denna härliga familj, boka in en eftermiddag i oktober! I både början av året och slutet av året går solen ner tidigt. Under sista timmen innan solen går ner är ljuset som mjukast och blir det där magiska kvällsljuset! En annan fördel med att solen går ner tidigt är att det inte behöver bli så sen kväll för barnen. På med varma stickade kläder, den fina mössan och kramas under en filt – det blir supermysigt!
Kom ihåg – den bästa familjefotograferingen är just den som blir av över huvudtaget <3Linnsejphotography-familjefotograf-halmstad-skane-stockholm-goteborg-halland-familjefoto-barnfotograf-fotograf-0025.jpgBoka er familjefotografering här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!