MENY

Om fotografen Linnsej

Foto: Kajsa Charlotta Photography

Det var längesen jag sa hej-här-är-jag! Så:
HEJ! Här är jag! Linn, även kallad Linnsej (tänk en försvenskad version av Lindsey egentligen!). En lite tokig filur som mer än gärna är ute i skogen på äventyr – och såklart medtagen fika. Som tycker att Batman och Pippi Långstrump är supercoola och som gärna hade gått på Hogwarts (väntar fortfarande på brevet…).

Jag älskar skogspromenader med min sambo Mikael och vår älskade hund Sam, helst i någon av Hallands alla fina naturreservat. Jag tycker om fika (ja det tåls att nämnas två gånger!), allra helst kaffe med iKaffe i. Fikan smakar bäst i vår älskade stuga vid sjön, där mår jag som bäst.

Bland det bästa jag vet är mina UNDERBARA syskonbarn! Lek-tanten i mig kommer fram helt och hållet och de inspirerar mig enormt mycket i mitt fotograferande. Det lekfulla, naturliga och nyfikna sättet. De är anledningen till varför jag började med det här överhuvudtaget.

Det är mig ni träffar för en busig och riktigt rolig familjefotografering! Jag kommer varken be er att le eller sitta still (det är ju inge kul!), utan vi kommer leka massor och kanske ha en tävling eller två (lite nyfiken va?). Jag fokuserar på att fånga er som familj, precis så som ni är! Med allt från de varma kramarna till buset i blicken.

En familjefotografering ska vara en rolig stund för er TILLSAMMANS. Antingen utomhus i naturen eller i erat älskade hem. Ett ögonblick i livet förevigad, för att kunna se tillbaka på med värme och glädje. Inte bara om 5 år utan lika mycket om 30år💛

Här kan ni läsa mer om mina familjefotograferingar!

Kontakta mig HÄR för att boka er familjefotografering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!