MENY

Fotograf Mrs Frankie Stockholm

Gravidfoto & Nyföddfoto

Det finns många olika fantastiska fotografer i vårat avlånga land. Och med det lika många fotostilar och sätt att föreviga familjer och ögonblick. Med olika fokus och bildberättande, olika sätt att skapa magi på genom bilder.

Jag är själv extra svag för just de där varma bilderna i lite mörkare ton. Och kanske du också är det, men kanske inte har möjlighet att komma till mig för fotografering i Halmstad? Då vill jag ge lite tips på fantastiska kollegor med liknande bildstil!

Med den där bohemiska känslan och naturnära mjuka tonerna – där har du fantastiska Ida på MrsFrankie. Henne hittar du utanför Stockholm och hon förevigar gravida, nyfödda och familjer på sitt alldeles egna unika vis! Hennes varma, mjuka toner i bilderna känns lite som den där första värmande koppen kaffe en helgmorgon, medan ljuset sipprar in genom fönstret. En sån där mysig och familjär känsla!

Hon bor tillsammans med sin man och 2 (tok-)härliga söner! Du hittar henne troligtvis med en kaffekopp i handen och en kaka nära till hands (känner att vi måste styra upp en fika?!). Kanske hittar du henne sittandes på den där lilla trappan utanför hennes magiska lilla bohemiska studio!

Här kan du läsa  mer om gravidfotografering med MrsFrankie!

Hemsida: https://www.mrsfrankie.se

Instagram: https://www.instagram.com/mrsfrankie.se/

Facebook: https://www.facebook.com/frankiemrs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings