MENY

En bohemisk Julfotografering

Skapa en bohemisk Jul

En bohemisk Julfotografering tillsammans med Nordic pop ups skapades med grundtanken att Boho möter Avantgarde med en touch av Studio54! Den kreativa själen Jeandre på Nordic pop ups ville ge den typiska bohemiska stilen mer färg och kontrast och utifrån det skapade hon detta Boho Wonderland med riktig julkänsla!

Bord dukat för en bohemisk jul

 

JULDEKORATION FÖR EN BOHEMISK JUL

Genom att låta den bohemiska inredningen vara grunden för stylingen (som mattor, bord och lampor) kan övrig dekoration och detaljer bli mer kontrast och färg! Som mörkt röda ljus, natur-element som granris och torkade växter och mässingsljusstakar. Då blir det juldekoration i bohemisk stil utan att det behövs de klassiska dekorationerna vi annars kanske förknippar med julen!

 

Skapa egen juldekoration med en twist i form av godis-sockerbitar att hänga upp i fiskelina!

 

För ännu mer bohemisk känsla i juldekorationen; använd vass och naturnära toner i färgerna. Som beige, brun, gult och orange. Låt små detaljer som ljus, ljusstakar i mässing och torkade apelsiner bli det som lägger till själva julkänslan.

Golvbord med Juldukning i bohemisk stil

 

NORDIC POP UPS GLAMPINGTÄLT

Ett lyxigt glampingtält sätter tonen för hela platsen! Det ger en så otroligt mysig känsla med en extra bohemisk touch. Det går att användas på så oändligt många sätt och till olika tillställningar. Om det så är för ett bröllop, företagsevent eller annat! Som här, på en julfotografering med Nordic pop ups, gav det direkt det lilla extra för den bohemiska känslan!

Öppet glampingtält med bohemisk juldekoration från nordic pop ups

KAKOR OCH BAKELSER TILL JUL

Ingen riktig jul utan kakor och bakelser eller hur? Angelo skapade magi med sina kreativa bakverk! Tänk att ha som ett eget Julbord för just kakor och bakelser till Jul? Med blandat julkakor, julgodis och den klassiska knäcken!

Julkakor uppdakat som en buffé med levande ljus

 

Samlas med vänner och familj i jul

Är ändå inte det det bästa med julen? Att samlas med de en tycker om? Samla familjen till en julmiddag, bjud in vännerna på extra lyxig julfika eller varför inte göra en bohemisk julfest? Bara fantasin sätter gränserna! Och behöver du hjälp med just dekor, inredning eller styling; kontakta Nordic pop ups för de skapar MAGI!

3 kvinnor sitter vid bohemiskt dukat golvbord

Kvinnor sitter i mörker vid dukat bohemiskt julbord

Inredning, dekor & styling: Nordic pop ups
Bakverk: Baked By Angelo
Fotografering: Linnsej Photography

Är du intresserad av att boka en fotografering? Kontakta mig så pratar vi mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!