MENY

Boka er julkortsfotografering

Hösten är här, vilket betyder att julen kommer snabbare än Rudolf springer. För visst kan, även om det också är en mysig period, den där tiden innan jul lätt kännas lite stressig?

Därför är det viktigt att börja planera i tid och fördela de olika uppgifterna över dessa månader. Och en sak som är perfekt att göra i god tid innan jul är att boka er julkortsfotografering. 

Julkort är så mysigt att både ge och få och är perfekt att göra i förväg för att få fina bilder som du kan skicka iväg i lugn och ro. En julkortsfotografering är också ett perfekt tillfälle att få bilder med din familj, din partner eller till och med husdjur som du sedan också kan dela med andra!

 

Personliga julkort 

Genom en julkortsfotografering får du mysiga och personliga julkort som verkligen blir en liten gåva som dimper ner i brevlådan. Dessa kan ge en inblick i er vardag eller fånga en plats eller tidpunkt ni vill föreviga – det kan vara en lifestylefotografering då ni fotas i ert hem, eller en mer äventyrlig fotografering på en plats ni tycker mycket om, såsom vid vattnet eller i skogen. 

Vill ni ta en skogspromenad med medtagen picknick? Det blir perfekt! Eller vill ni ha bilder från helgmyset för att föreviga tiden som är just nu? Då kör vi på det!

Personliga julkort kommer göra mottagaren otroligt glad och ni kan nog vara säkra på att kortet hamnar högst upp på kylskåpet. 

En perfekt julklapp 

Dessa bilder kan förstås användas till mer än julkort! Foton på dig och din familj och de du håller nära är en otroligt uppskattad julklapp som bara ökar i värde med tiden. 

Det finns så många fina presenter man kan skapa utifrån en familjefotografering. Tänk hur glad mormor och morfar hade blivit av att få ett fotoalbum med bilder på sina barnbarn, eller hur glad en mamma hade blivit av att få en fotokalender med bilder på sin familj? 

Det är ett perfekt sätt att dela bilder i fysisk form, och undvika att alla minnen glöms bort i mobilen eller datorn.  

 

Förslag på julklappar du kan skapa med foton

Julklapparna som man kan göra med hjälp av foton är oändliga, men här kommer några av mina favoriter! 

  • Fotokalender (det har vi gett min egen mamma i många år och hon blir lika glad varje gång!) 
  • Fotoalbum (det är så mysigt att sitta och bläddra i dessa och minnas tillbaka med sina nära och kära.)
  • Förstoringar av era favoritfoton (en riktigt pampig present som även ser riktigt bra ut under julgranen.) 
  • Tavlor (att få ett inramat fotografi måste ju vara något av det finaste som finns.) 
  • Julgranskulor (där har vi en personlig julklapp om något!) 

 

Fördelar med att boka en fotograf 

Att boka en fotograf för att ta era julkort gör att ni får bilder på hela familjen tillsammans – ingen behöver stå bakom kameran och gömma sig! Istället får ni en härlig stund tillsammans där ni kan skratta, kramas, mysa och leka, utan att ni behöver turas om att fotografera. 

Med en fotograf får ni chansen att ta vara på just denna lilla stund i livet och sedan få bilder som ni både kan ge bort och själva njuta av under lång tid framöver. 

Utöver detta kommer en fotograf också fånga känslan och värmen ni delar och kan även guida er under fotograferingen och se till att ni känner er bekväma. Detta gör att bilderna blir både livfulla och härliga samtidigt som de fångar er tillsammans som familj. 

Barn sitter på golvet i röd klänning och håller varsamt om pappans huvud i knät medan pappan blundar och vilar.

När är det bäst att boka julkortsfotografering? 

Efter en familjefotografering kan jag hjälpa er att ta fram fotoprodukter såsom förstoringar, tavlor, fotoalbum och fina bildboxar i trä. Då produkterna har olika leveranstid (mellan 3-6 veckor) är det viktigt att ni bokar en tid för er fotografering senast i början på november, detta för att få leveransen innan julafton. Men ju tidigare desto bättre! 

 

Familjebilder till julkort 

Familjefotograferingar är något som ligger mig otroligt varmt om hjärtat och jag hänger mer än gärna med på era äventyr med kameran över axeln. Vi kan baka pepparkakor, prova tomteluvor, gå på hundpromenad eller bara hänga i ert hem. 

Föräldrar med deras 2 yngre barn står på en äng i solnedgången och skrattar medan barnen sitter på deras axlar.

Yngre barn står och tittar på en broderad Julkalender som hänger vid en kakelugn.

Det viktigaste är att ni får en härlig stund tillsammans som ni sedan kan dela med andra eller titta tillbaka på själva då nätterna blir långa och kölden sätter in… 

Om ni vill boka en familjefotografering eller få mer information om hur dessa fungerar kan ni kika in här.

Eller kontakta mig här för att boka er julkortsfotografering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!