MENY

Parfotografering Halmstad

En tidig morgon åkte jag med Hanna och Dennis till en utsiktsplats för en parfotografering här i Halmstad. Förhoppningen var sol och klart väder så man skulle kunna se den underbara utsikten – men icke. Det var tät dimma och man såg inte många meter fram. Men det gjorde verkligen INGENTING! Nog för att vi inte såg utsikten, men dimman gav en helt annan känsla till bilderna och ja, jag hade nog inte sett utsikten ändå med tanke på hur fina dessa två är!
Trots att det var rätt kyligt (såklart har man som fotograf då med en varm filt!) var de så varma och kärleksfulla mot varandra. Vilken tur att man får kramas mest hela tiden under mina fotograferingar om man gärna vill, ja med varandra då såklart!

Är du intresserad av att boka en parfotografering för varma, kärleksfulla bilder på er? Kontakta mig här, så pratar vi mer!

  1. Karin Mathson says:

    Vilka fantastiska bilder du har tagit på min vackra dotter och hennes fine pojkvän! Kram, Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings