MENY

Familjefotografering i Stockholm

Familjefotograf Halmstad
Familjefotograf Stockholm
Familjefotograf Skåne

Jag är familjefotograf som utgår från Halmstad men reser såklart gärna för att föreviga er! En av de där soliga och krispiga höstdagarna, när löven börjat spraka mot de varmare färgerna som jag älskar. Hösten är verkligen magisk och att boka sin famijlefotografering under denna tid rekommenderas varmt!
Så en oktober-dag åkte upp till Stockholm och träffade denna härliga familj för en lekstund! Det blev massor av bus och lekar, kramar och tokigheter. Precis som det ska vara under en familjefotografering!
Vi åkte ut till Ulriksdals Slott. En underbar plats för en busig familjefotografering med ytor för spring i benen och bra träd att gömma sig bakom ^^,

En underbar dag med goaste familjen. Jag är så tacksam och blir helt varm i hjärtat av äran att föreviga alla dessa fantastiska familjer. Jag brinner verkligen för att fånga er precis så som ni är tillsammans och på ett så naturligt och ärligt sätt jag bara kan. Bilderna är viktiga för er nu, men 1000 gånger mer värdefulla för barnen sen <3

Vill du veta mer om mina familjefotograferingar?
Du hittar mer info och kontaktformulär HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings