MENY

Mitt 2018

2018 sa bara POFF så hade hela det året gått. Jösses! Så händelserikt, tufft, otroligt kul och magiskt år rent ut sagt. Jag älskar att blicka tillbaka på året som gått. Se tillbaka på vad som hänt, framsteg, lärdomar, utveckling och helt enkelt reflektera över mitt år! Här kommer en (ganska) lång följetång bilder från året, och då är det ändå inte en bråkdel… Men fick ju dra gränsen någonstans ^^,
Häng med!

Bröllop i Stockholm under vinter vid havet2018 började med en visit till Stockholm som var som en drömmigt vinterland. Den 20 januari var det dags för ett hemligt bröllop jag sett så mycket fram emot. Fina Ellinor och Christian smet iväg på en weekend bara dem (och så då jag som var tredje hjulet i några timmar!) och gifte sig. Så så så vackert, intimt och känslosamt.Denna underbara familj väntade ny familjemedlem – Saga skulle bli storasyster! Såklart värt att förevigas! Vi började med en skogspromenad i de fina snölandskapet.

De ville också förevigas genom en lifestyle fotografering vilket jag älskar. Inomhus i deras hem, för att föreviga dagarna hemma i väntan på lilla syskonet.

2018 var året jag fick äran att föreviga flera fantastiska foto-kollegor. I februari åkte jag hem till Stina med familj för en Nyföddfotografering då deras lilla Ebba precis kommit till världen.2-familjefotograf-familjefotografering-halmstad-lifestyle-barnfotograf-halland-vastkusten-0004.jpg

Fler förväntansfulla familjer förevigades och jag verkligen ÄLSKAR Lifestylefotografering hemma hos familjen.

Jag fick äran att träffa lille Julian och hans föräldrar. En så otroligt mysig fotografering hemma hos familjen!

Tillsammans med min kollega och fantastiska vän Elaine ordnade jag en stylad bröllopsfotografering här i Halmstad. Tack vare flera fantastiska kreatörer resulterade det i en magisk dag och fotografering!
Ni kan se mer från den här.

Fotograferingen publicerades sen i fantastiska Sisters In Laws egna magasin!4fotograf-halmstad-bohemiskt-brollop-brollopslokal-brollopsinspo-pris-fotograf00001.jpg

Lilla Agnes kom till världen och jag fick träffa henne med föräldrar för en nyföddfotografering. Älskar eftermiddagsljuset genom fönstret här!

Jag och Elaine träffades för promenad längs med havet och allmänt häng. Och hon fångade mig på ett gäng bilder. She’s the best.

Lillebror kom till världen och jag var lika taggad som Saga. Hon blev storasyster och jag blev faster till ännu en liten busunge. Mitt hjärta <3

Underbara Emma och Måns införfotografering på en av mina favoritplatser i det varma kvällsljuset! Bröllopet skulle hållas i Maj och nedräkningen var i full gång!

I april åkte jag och Stina upp till Västerås för en hel helgs Workshop anordnad av den eminenta Linda Eliasson och grymma Babes in Boyland. Helt magisk helg som jag aldrig kommer glömma. Funderar du på att gå på deras Workshop? Sluta fundera, just book it!
Så vacker miljö, rent paradis för en fotograf så som de stylat både modeller och omgivning.

Well, magiskt var bara förnamnet.
Jag var ju dessutom tvungen att föreviga frukosten! För maten under hela helgen var bland den bästa någonsin -my lord! Från Veggoköket.
Kommer rejält blogginlägg om detta framöver! Om hela helgen alltså, inte bara inlägg om maten ^^,

I maj träffade jag denna härliga familjen! Igen ska jag säga; då jag fotade Linn och Petters bröllop 2016. Det var så kul att träffa hela familjen igen för en lekstund som resulterade i underbara bilder! Och årets bästa kram!

19 maj var det ÄNTLIGEN dags för Emma och Måns bröllop här i Halmstad. En så känslofylld och så vacker dag!

Juni startade på bästa sätt! Strax utanför Varberg var det bröllop och jag hängde som andrefotograf till the amazeballs Jennifer. En av sommarens allra varmaste dagar och ett så vackert bröllop på alla sätt och vis.45-brollop-brollopsfotograf-familjefotograf-familjefotografering-halmstad-lifestyle-barnfotograf-halland-vastkusten-parfotograf-forlovning-brollopslokal-5-0005.jpg


Tänk er kvällsljus i juni, tok-kära människor, en ljus-junkie (moi) då har ni den drömmiga fotograferingen med Carolin & Eric! This awesome couple alltså!

Åkte upp till Stockholm en sväng igen (en av många resor upp till huvudstaden för 2018!) för bröllop. Denna gång som andrefotograf för fantastiska Sarasblick! Underbar dag med förberedelser på hotell, vigsel i en vacker kyrka, semlor istället för tårta och avslutningsvis middag och fest på ett slott. Yep it was a good one!

Firade Midsommar med familjen på favoritstället – i stugan! Mina älskade syskonbarn betyder precis ALLT för mig och är en stor anledning till varför jag jobbar som fotograf. Därför så glad och tacksam för dessa bilder på oss tillsammans!<3

Jag åkte upp till Göteborg och träffade dessa finisar! Golden hour sure was good to me this year!

2017 var jag på Island för första gången och jag föll pladask för landet. Så jag bokade en foto-workshop igen för 2018 och äntligen var det dags! ÄLSKADE Island! Med Jennifer som min rese-kompanjon drog vi iväg och mötte sen upp ett underbart gäng andra fotografer! Redan första kvällen (well, natten egentligen…) bjöds vi på underbart ljus och såklart hoppade vi ut direkt i pyjamas, röda stövlar, tjock halsduk och våra kameror!

Det var magiska dagar med fantastiska människor och jag var ungefär såhär lyrisk precis hela tiden! Mår såååå bra på Island. Hade lätt kunnat tänka mig att bo där ett tag.14-brollop-brollopsfotograf-familjefotograf-familjefotografering-halmstad-lifestyle-barnfotograf-halland-vastkusten-parfotograf-forlovning-brollopslokal-5-0001.jpg

Roadtrip, djupa samtal, magiskt landskap, bästa gänget och underbara par.

De varma sommarkvällarna fortsatte hemma i Halmstad och därmed också fler familjefotograferingar! Alltså dessa godingar!

Hängde med min partner in crime upp till Finspång för en bröllopshelg!

Första gången jag och Elaine jobbade tillsammans in action – ÄNTLIGEN! Helt fantastisk dag med lika fantastiskt brudpar, underbar skog (lite svag för skog as you might know…) och fest i en lada.

Mer underbara familjer förevigade. Linda och hennes goa barn förevigades vid havet här i Halmstad! Och wow vilken kväll vi fick!

Drömmer ni om bröllop i Italien – kontakta fantastiska Linda!21-brollop-brollopsfotograf-familjefotograf-familjefotografering-halmstad-lifestyle-barnfotograf-halland-vastkusten-parfotograf-forlovning-brollopslokal-7-0002.jpg

I början av Augusti tog jag med mig Elaine till Trosa för ännu en bröllopshelg. Vi träffade fina Malin & Billy under fredagkvällen för att prata om de sista detaljerna för lördagen och deras införfotografering.

Lördag och det var dags för bröllopet! En så underbar dag på så många sätt. Blir helt varm i hjärtat när jag tänker tillbaka. Wow <3

När en får äran att föreviga en kollega och kär vän med hennes kärlek. Puh sån ära och otroligt kul<3

Införfotografering för ett av mina par för 2019 – säg hej till Karin & Joe! CAN’T WAIT!!!

2018 mest populära datum – 18/8-2018. Så många förfrågningar jag fick tacka nej till för detta datum. Underbara Sanela & Emil var ute i riktigt god tid och knep datumet och jag är SÅ GLAD för det. Fantastisk dag i Stockholm med porträtt i deras favoritskog, bröllop i Skyddsrummet med så känslofylld vigsel i Bergsrummet!
Underbar dag!

Åkte ner till Höllviken för att träffa denna busiga familj! Så vacker kväll, så mycket bus och kramar! Tok-älskar varenda bild från denna kväll.

En solig septemberdag var det bröllop i Göteborg för dessa fina! Ännu en sååå vacker bröllopsdag med vigsel i stadshuset, promenad på kullerstens-gatorna och porträtt bland tegelhusen.

I september blev det också några semesterdagar. Jag plockade inte ens fram kameran under denna tid utan tog bara någon polaroid eller två. Jag och Mikael åkte till älskade stugan vid sjön. Där slappnar jag verkligen av, samlar ny energi och kraft.
Foto från stugan några veckor senare av: Kajsa

Träffade sen ännu ett underbart brudpar för 2019! Vi fikade (såklart!), pratade bröllopsplaner och hade deras införfotografering som ingår i alla mina paket. LÄNGTAR till deras dag i Maj.

I oktober hade jag en av de bästa dagarna under 2018. Mina älskade vänner och kollegor kom till mig i Halland för en helg fylld av häng, foto-pepp, djupa samtal om allt från företagande till vilka vegetariska recept som är bäst. Allt sånt viktigt ni vet ^^,

Dessa kreativa power-ladies betyder så mycket för mig och jag är så tacksam att de finns i mitt liv!
Fr.v: Mia, Kajsa, Linnsej (aka jag), Elaine, Nathalie. Bilderna nedan är även tagna av några av dessa ladies!

Vi ordnade även en fotografering i morgonljuset (blir sååå fint!) tillsammans med ett fantastiskt par. Höstfärgerna var on point och dessa två var helt amazing som modeller.En av de största händelserna under året var att vi fick en ny familjemedlem!
Sam, Bebis, Lellen, Sammi, Sammiboy – kärt barn har många namn. Jag är till 110% hundmänniska och har verkligen saknat att ha hund i mitt liv. Så lite av en slump såg vi att lille Sam sökte ett hem efter en tuff start i livet. Och vi föll PLADASK. TACK instagram för du finns och gjorde så vi kunde få bli matte och husse till hunden vi väntat på i alla år!

I slutet av oktober var det Ellinor & Christians bröllopsdag. Eller det var i alla fall vad gästerna trodde! Äntligen skulle de berätta att de gift sig i hemlighet i början av året och jag fick följa med och föreviga även denna stora dag. Det var en så fantastisk dag fylld av värme och kärlek!

Ett av mina mål för 2018 var att fotograferas tillsammans med min Mikael. Passande nog var det satta datumet efter att Sam flyttat in hos oss så givetvis var han också med! En mulen dag med regn i luften, kunde inte blivit bättre! Foto av världens bästa Elaine.

Olle växte så det knakade och likt storasyster skulle han såklart också förevigas vid 6 månaders ålder!

En annan awesome lady jag fått lära känna i år är Erika. Hon kom ner till Halmstad för lite pre-jul-häng, fotografering och foto-snack. Underbar dag!

Vid jul och nyår såg jag till att vara helt ledig och bara umgås med familjen. Jag ville verkligen vara helt närvarande, känna lugnet och samla ny energi genom massa skogspromenader. Det var en fantastisk Jul och välbehövlig paus från allt som har med sociala medier, måsten och krav att göra. Bara andas.

Ett minst sagt fantastiskt år och jag är så evigt tacksam för alla UNDERBARA människor jag mött, ögonblick jag fått föreviga och all kärlek och värme!

Varje år gör jag en End Of The Year Review i min bullet journal. Varje år har sina med- och motgångar. Varje år har sina ups and downs. Alltid finns det någon lärdom att ta med sig. Till 2019 är det för mig mer lugn, mindre stress och ge mig själv tid att samla ny energi när jag behöver det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!