MENY

Hur går en familjefotografering till?

Så hur går en familjefotografering egentligen till? Vi kanske inte får barnen att sitta still? Våra barn kanske är för busiga? Våra barn kanske är för blyga? Vi har inte fotograferats innan, hur vet vi vad vi ska göra?
Frågorna är många och jag förstår det! Kanske ni inte investerat i en familjefotografering tidigare? Kanske ni har många bilder på barnen men inga där ni faktiskt är förevigade allihop – tillsammans. En fotografering hos mig är inte som en vanlig fotografering.

Jag kommer inte be barnen sitta stilla – springer de så springer jag med!
Jag kommer inte be dem le en endaste gång – med mycket bus blir det naturliga skratt och känslor!
Genom roliga lekar och massor av bus får ni en mysig stund tillsammans. Jag tar mig tid att lära känna er som familj för att föreviga er så personligt och unikt som möjligt.

Bilderna från en familjefotografering är så mycket mer än bara några bilder. Det är minnen. Minnen förevigade inte bara för er idag, utan för er familj i alla år framöver. Tänk värdet i dem om bara 5 år. Sen om 20 år eller till och med 50 år. Tiden som är här just nu, den får vi inte tillbaka.

Vad vill du föreviga från tiden som är just nu?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!