MENY

Hur går en familjefotografering till?

 

Familjefotograf Halmstad

Så hur går en familjefotografering egentligen till? Vi kanske inte får barnen att sitta still? Våra barn kanske är för busiga? Våra barn kanske är för blyga? Vi har inte fotograferats innan, hur vet vi vad vi ska göra?
Frågorna är många och jag förstår det! Kanske ni inte investerat i en familjefotografering tidigare? Kanske ni har många bilder på barnen men inga där ni faktiskt är förevigade allihop – tillsammans. En fotografering hos mig är inte som en vanlig fotografering.

Jag kommer inte be barnen sitta stilla – springer de så springer jag med!
Jag kommer inte be dem le en endaste gång – med mycket bus blir det naturliga skratt och känslor!
Genom roliga lekar och massor av bus får ni en mysig stund tillsammans. Jag tar mig tid att lära känna er som familj för att föreviga er så personligt och unikt som möjligt.

Bilderna från en familjefotografering är så mycket mer än bara några bilder. Det är minnen. Minnen förevigade inte bara för er idag, utan för er familj i alla år framöver. Tänk värdet i dem om bara 5 år. Sen om 20 år eller till och med 50 år. Tiden som är här just nu, den får vi inte tillbaka.

Vad vill du föreviga från tiden som är just nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings