MENY

Bohemiskt skogsbröllop

Ett drömbröllop ser ut på så olika sätt för alla. Om det så är dekorationen, känslan ni vill få fram, kläderna, var ni gifter er eller hur dagen blir förevigad genom foto eller film. Alla har vi olika saker vi värdesätter mer eller mindre.
Vad ni än gör, hur ni än väljer att göra – gör det till er dag helt och hållet!
Låt dagen berätta om er, hur ni är, er stil och vad ni tycker om. Gillar ni klassiskt och stilrent – kör på det! Älskar ni bohemiskt och lantligt så gör det all the way. Älskar ni Harry Potter eller Pippi Långstrump, ta in delar av det på något sätt! Tycker ni dekorationerna spelar mindre roll och ni hellre vill fokusera på att återbruka och använda mycket från naturen – do it!
Hur ni än vill ha det och hur ni än vill göra, gör det som NI vill.

Tillsammans med min fantastiska kollega och underbara vän Elaine skapade vi denna fotografering med fokus på bohemiskt, naturen och mörkare toner.
Med flera andra fantastiska kreatörer blev det precis som vi tänkt och mer därtill.


Vi möttes i centrala Halmstad för smink och hår för våra fantastiska modeller. Den eminenta stylisten Maria Qvist hjälpte oss med stylingen och som vanligt skapar hon ren magi. Vi åkte sen ut till ett Naturreservat utanför Halmstad för porträttfotograferingen. Vädret var verkligen precis perfekt för att sätta stämningen i känslan vi ville få fram för fotograferingen. Molnigt ger verkligen så otroligt fint ljus! Ja, ni ser ju!

Vi hoppas inspirera er till att våga sätta er egna stil på just ert bröllop!
Här med tvådelad klänning i spets och tyll, läderjacka (ej äkta läder!) med underbar konst på ryggen, hatt varvat med blomsterkrans och sen avslappnad stil med kostymbyxor, skjorta och hängslen.


Fantastiska Linnea skapade denna underbara kreation, blomsterkransen och corsagen. Allt i en enhetlig stil precis så som vi tänkt oss, fast ändå bättre!

Smycken som fick mig att bli helt blown away!
Av magiska Malin

Hår och smink: http://mariaqvist.com
Florist: http://www.floristlinnea.se
Smycken: http://malinivarsson.se

Se mer av mina bröllopsfotograferingar här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!