MENY

Linnsej Photographys tjänster

Vill du veta mer om vilka tjänster jag erbjuder och hur jag kan hjälpa dig? 

Kul! Let’s get into it – men låt mig först presentera mig lite kort.

Jag är baserad i Halland, Halmstad för att vara mer exakt, där jag bor med min numera fästman (mycket konstig sak att skriva, haha) och vår hund Sam.

Foto: Catarina Edén och By Maizoni

Jag jobbar som fotograf samt SEO- och marknadsföringskonsult. Jag brinner för att fånga känslan i en bild, om det så är under en bröllopsdag eller för att lyfta fram ett företags varumärke. Och yes, jag är absolut fotografen som hypar upp och peppar dig framför kameran precis som jag hypar upp andra fotografer i deras företagsresa.

I detta blogginlägg kommer du få lära känna mig som fotograf, lite mer om vad jag jobbar med och om hur jag har förälskat mig i just SEO. 

 

Bröllopsfotograf 

Som bröllopsfotograf är jag all about that storytelling – jag vill helt enkelt berätta er historia. Jag vill fånga förväntan, pirret, de höga skratten, de tokiga ögonblicken och alla de små stunderna emellan som tillsammans skapar er bröllopsdag. 

Jag fotograferar med en dokumentär stil med fokus på att fånga känslan och glädjen från ert bröllop. Mjukt ljus, kontraster och dova, varma toner gör mig knäsvag! 

Jag vill fånga era minnen från dagen, som ni sen kan plocka fram och se tillbaka på. Jag vill att ni ska minnas precis hur det kändes i just den stunden – helt enkelt föreviga ER historia. 

Och lika mycket som jag vill ge er fantastiska bilder från er dag, så vill jag ge er en varm upplevelse – känslan av att jag var där som en vän och inte som en främling med en kamera i handen. 

Om ni vill ha en bröllopsfotograf som inte bara har flera års erfarenhet, utan också någon som är lättsam, peppande och gör fotograferingen till en KUL del av er dag, så kan vi vara en perfect match.

Läs mer om bröllopsfotografering och skicka er förfrågan här så kan vi pratas vid!

 

Familjefotograf 

Jag har alltid älskat att bläddra igenom min familjs fotoalbum. Att kunna sätta sig ner och titta igenom bilder förknippade med minnen från barndomen gör mig otroligt lycklig, och det är verkligen en helt annan känsla än att skrolla igenom bilder på telefonen. 

Det är just detta som har gjort att jag älskar att vara familjefotograf

Som familjefotograf kommer jag gärna och förevigar er familj i ert hem eller på en av mina noga utvalda fotoplatser. Det kan vara utomhus med den vilda skogen som bakgrund, eller hemma i vardagsrummet där ni känner er just hemma.

Jag fotograferar med en dokumentär stil som fångar er familj och era personligheter på bästa sätt. Allt för att ni ska kunna titta tillbaka på just dessa bilder och komma ihåg hur det var då – hur köket såg ut, hur ni myste tillsammans i soffan, eller hur fort ni kan springa genom trädgården. 

Med mig behöver ni inte sitta och titta in i kameran på samma gång, istället kommer jag vara där för att fånga er kärlek och det som är unikt för just er familj. 

Läs mer om familjefotografering eller skicka er förfrågan här!

 

Företagsfotograf 

Som jag nämnt så älskar jag att hjälpa andra företagare och erbjuder såklart just företagsfotografering. Jag fotograferar företag drivna av passionerade och härliga människor som behöver hjälp med att fånga sitt varumärke på bästa sätt.

När jag fotar företag så älskar jag att komma nära verksamheten och se hur ni jobbar. Jag fotograferar er in action och skapar bilder som lyfter ert företags tjänst eller produkt. 

Även här fokuserar jag på dokumentär stil med djup och kontraster som framhäver er verksamhet – det perfekta sättet att få personliga företagsbilder som sticker ut från mängden. 

Jag möter era önskemål och kommer med förslag på hur just ditt företags bilder kan poppa och reflektera er på absolut bästa sätt. 

Kontakta mig för att få mer information om hur vi kan skapa nya bilder till ert företag!

 

SEO för fotografer 

Jag började arbeta aktivt med min SEO för 7 år sedan och idag hittar absolut flest kunder mig genom Google. Att arbeta med SEO är ett långsiktigt sätt att arbeta med din marknadsföring som gör att du når ut till fler och, framförallt, rätt kunder.

Dock kan just detta med SEO kännas lite svårt och krångligt, och många säger att det låter tekniskt och att det kan vara överväldigande att börja. 

Just därför har jag utvecklat en djupgående och pedagogisk SEO-guide för fotografer där jag steg för steg går igenom hur du lätt och smidigt kan optimera din hemsida så att du lättare hittas på Google. 

I guiden förklarar jag SEO och dess grunder, vad du behöver fokusera på, samt hur du kan etablera en plan som hjälper dig och ditt företag över tid. 

Jag erbjuder även flera tjänster för dig som vill ha en mer personlig guidning i din hemsidas SEO genom hemsideanalys eller längre mentorskap.

 

Sociala medier för företag 

I och med mitt intresse för företagande och marknadsföring erbjuder jag också konsultuppdrag för sociala medier. Jag hjälper företag skapa en långsiktig strategi som de kan använda på deras sociala medier och som når ut till deras drömkunder. 

Jag har sen starten av mitt företag 2016 arbetat med sociala medier inom mitt eget företag och har under åren skapat rutiner och samlat på mig tricks och metoder som behövs för att ens sociala medier ska nå ut till rätt person. 

Sociala medier är en stor del av ett företags marknadsföring och att skapa content som reflekterar ditt företag och det du står för är något jag brinner för. 

 

Kontakta mig 

Letar du efter en bröllopsfotograf med dokumentär stil? Vill du ha varma, naturliga familjebilder som speglar ert liv just nu? Eller är du intresserad av att höra mer om SEO för fotografer? Eller har du några frågor eller funderingar angående mina tjänster? 

Då är det bara att kontakta mig

Jag ser verkligen fram emot att höra om hur jag kan hjälpa just dig med antingen företagande, SEO eller för att skapa bilder som berättar er historia och som ni vill se tillbaka på om och om igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!