MENY

Fotograf Halmstad Halland

Hej! Det är dags att ge nytt liv till den här bloggen och vad passar väl bättre med start i början på ett nytt år? 2021 here we come!

Så – HEJ! Linn heter jag och är fotograf i Halmstad under namnet Linnsej Photography. Just namnet Linnsej är från ett smeknamn jag fick i skolan (försvenskad version och Lindsay egentligen!) och efter det har det helt enkelt bara hängt med!

Mitt hjärta brinner för att fånga känslan och det genuina. Med allt från gapskratt och fnitter, till varma kramar och de kärleksfulla blickarna.

Här får du hänga med på skogspromenader med min lilla famalam, varma lifestylefotograferingar, busiga familjefotograferingar, härligt otraditionella bröllop, vardagsäventyr, fototips, om mig och vem jag är!

Jag hoppas du följer med! Och är det något speciellt du vill jag berättar mer om eller som du vill se mer av? Please let me know!

Lär känna mig mer här!

Förutom här på bloggen så finns jag också på:
Instagram – familj
Instagram – bröllop
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings