MENY

Familjefotografering på vintern?

Familjefotograf Halmstad

Många väljer att boka sin familjefotografering på våren eller sommaren. Det är lite varmare ute, det är ljust länge under dagarna och det är så himla fint i naturen.
Men det finns ändå fördelar med att boka sin familjefotografering under hösten och vintern!
Det kan vara lite kyligare och det är inte lika grönt i naturen. Men faktum är att de varma dova tonerna gör sig väldigt fint på bild! Jag kanske är partisk som alltid tok-älskat hösten med alla varma färger och det mjuka ljuset, men det blir verkligen otroligt fint på bild!

Varför boka familjefotografering under hösten och vintern:
– Solen går ner tidigare vilket betyder att man kan få det mjuka kvällsljuset utan att barnen behöver hållas vakna länge.
– Naturens alla färger i varma toner!
– Det kan finnas antingen massor med löv eller till och med snö. Lövkastning eller snöbollskrig!
– Är det lite småkallt så kan en ha på sig mysiga stickade tröjor eller så är det bara ännu en anledning till att kramas mer – YAY!Vill du föreviga din familj? Mer info och bokning hittar du här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

info@linnsej.se

Copyright Linnsej Photography 2024

Linnsej Photography

Linnsej Photography är fotograf i Halmstad som sedan 2016 förevigat både familjer, bröllop och företag. Linn brinner för att fånga naturliga bilder med mycket värme och kärlek! Om det så är familjebilder som beskriver vardagskaoset eller er er fantastiska bröllopsdag. Det är värt att föreviga!