Woop woop vad kul att ni vill ses för en parfotografering med mig!

Er kärlek är så värd att föreviga, alla dagar. Inte bara under de stora händelserna i livet utan det är dagarna och stunderna där emellan också.
Kanske ni bara har bilder på varandra, kanske en selfie här eller där, eller en uppställd bild från något släktkalas.
Men visar de bilderna ER? Er kärlek, er värme och närhet?
Jag vill fånga de där skratten som känns ordentligt i magen, de varma kärleksfulla kramarna och era unika egenskaper. Er kärlek till varandra.
Håret behöver inte ligga perfekt och ni behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är det äkta och genuina jag vill föreviga.
Men inte bara det - jag vill också ge er en riktigt kul och mysig stund tillsammans!

 
LinnsejPhotography-PM-sneakpeek-00001.jpg

Vad ska vi göra?

Var er själva! Jag vet vad ni kanske känner "men vi är inte så vana vid att stå framför kameran". Det var inte ett enda av de paren jag redan förevigat heller. Jag guidar er igenom hela fotograferingen och ni behöver inte tänka på något annat än varandra. Jag kommer inte be er posera, eller titta rakt in i kameran. Ni får mest kramas, gå omkring och kanske pussas litegrann.

Jag vill föreviga er kärlek, precis så fantastisk som den är. 

LinnsejPhotography_CarolinEric_-8.jpg

när ska vi fotograferas?

Min favorit är i kvällsljus. Då är ljuset är som mjukast och det är allra finast timmen innan solen går ner. Likadant timmen efter solen precis gått upp! Om solen visar sig kan vi då få vackert motljus som bara går att få under de tiderna då solen står lågt på himlen.
Men det kan vara precis lika vackert i molnigt eller till och med regnigt väder! 
Vi bokar in ett datum skulle det bli kaos-dåligt väder som snöstorm eller iskallt regn som regnar från sidan (ja you know...) så kan vi såklart boka om.
I annat fall - så kör vi! Ni och er kärlek är viktigast.

LinnsejPhotography_DS_highres_-49.jpg

Vad ska vi ha på oss?

Precis vad ni vill! Viktigast av allt är att helt enkelt ha kläder ni trivs med och känner er bekväma i. Tänk ledigt och avslappnat, och så ni kanske kan hoppa upp på varandras rygg och springa omkring lätt ;) Det kan vara bra att tänka på att ha färger i liknande toner, men ni behöver absolut inte vara super-matchy-matchy med exakt likadana tröjor eller så.
Välj gärna inte tröjor med stora tryck eller mönster på, då det gärna kan ta uppmärksamheten från er och känslan i bilden. 

LinnsejPhotography-Malin&Billy-sneakpeek-infor--0005.jpg

vad ska vi tänka på?

Viktigast av allt - släpp tankarna om stel skolfotografering där ni behöver posera och "le stort!" (jag ryser själv av tanken). Jag kommer hela tiden guida er i vad ni ska göra, utan att be er posera. Ni kommer få mysa, kramas, springa omkring och kanske skutta lite tramsigt - men det blir kul! 
Jag fokuserar alltid på att fånga er personlighet och att ni ska känna er trygga.

 
 
Fotograferingen var fantastisk!
Kan inte understryka detta tillräckligt! Du fick oss att känna oss så avslappnade, och det var så roligt att stå framför din kamera. Inte alls krystat eller tillgjort på något sätt. Det var en fotografering FYLLD av kärlek !
— Carolin & Eric

Fotograferingen

Vi ses på utvald plats, antingen önskemål från er eller en av de bästa utvalda fotoplatserna jag har i bakfickan. Under fotograferingen kommer jag guida er genom allting. Jag kanske ger er små uppgifter för att få fram känslan och kärleken, eller ber er springa omkring (fram med barnasinnet nu hörni!). Jag kommer aldrig säga "le in i kameran" eller "titta in i kameran" utan fokuserar på att ni ska ha roligt och en mysig stund ihop. 

Linnsej-Photography-fotograf-0001.jpg
LinnsejPhotography-PM-sneakpeek-00004.jpg

Efter fotograferingen

Inom 2 veckor från fotograferingen får ni en länk via mail till ett lösenordsskyddat webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom bilderna. Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, antingen som digitala filer, förstoringar eller andra produkter så som minialbum eller bildboxar. Bilderna på sidan är endast till för att visa ert urval och får inte laddas ner eller användas. Webbgalleriet finns tillgängligt under 2 veckor.
Efter ni gjort er beställning får ni en orderbekräftelse som ni sedan bekräftar. Sedan skickas er faktura via mail enligt er beställning. Efter att betalningen är mottagen levereras era bilder. Digitala bilder levereras via webbgalleriet inom 2 veckor. För förstoringar eller andra produkter ca 4-6 veckor.


Parfotografering 2019

BILDPAKET STORA - 9900:-

I detta paket ingår
1 timmes fotografering
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras på fint USB i trä
Vacker bildbox i trä med era utvalda favoriter


BILDPAKET MELLAN - 7900:-

I detta paket ingår
1 timmes fotografering
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras via privat webbgalleri


BILDPAKET LILLA - 5900:-

I detta paket ingår
1 timmes fotografering
10 st digitala bilder
Levereras via privat webbgalleri


Vid bokning skickas en bokningsavgift på 1500:- via mail. Denna garanterar ert datum och dras sedan av på er faktura som skickas efter fotograferingen. 

Vid bokning utanför Halmstad Kommun tillkommer milersättning á 40:-/milen, alternativt biljettpris.
Vid bokning utanför Halland kan eventuell boendekostnad tillkomma. Kontakta mig för separat prisförslag.

För att se produkter jag erbjuder utöver digitala bilder, klicka på knappen nedan. Lösenord: produktgalleri1