MENY

Just denna tid och er kärlek är så värd att föreviga.
 Jag vill fånga de där skratten som känns ordentligt i magen och de varma kärleksfulla kramarna. Er kärlek till varandra och den förväntan och längtan ni känner.
 Håret behöver inte ligga perfekt och ni behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är det äkta och genuina jag vill föreviga.
 Men inte bara det - jag vill också ge er en riktigt kul och mysig stund tillsammans!

Ni har en spännande tid framför er. Förväntan och pirret, längtan efter er lilla skatt. 

hej!

yay!

inför er fotografering

Gravidguide

-carolin & erik

"Fotograferingen var fantastisk!
Kan inte understryka detta tillräckligt! Du fick oss att känna oss så avslappnade, och det var så roligt att stå framför din kamera. Inte alls krystat eller tillgjort på något sätt. Det var en fotografering FYLLD av kärlek !”

En mysig stund för er två.
Glöm stela poser och "titta hit och le" - det här blir avslappnat och med fokus på ER.
Under 1-2 timmar ses vi för en härlig fotografering. Med fokus på er två och förväntan på det som väntar; er egna lilla familj. Jag guidar er igenom hela fotograferingen utan att be er posera på något sätt. Utan vi kommer tillsammans skapa en fin stund för er där ni kan få små uppgifter för att få en naturlig och avslappnad feeling under er fotografering.

i erat hem eller utomhus

Gravidfotografering

Var er själva! Jag vet vad ni kanske känner "men vi är inte så vana vid att stå framför kameran". Tro mig, det var inte ett enda av de paren jag redan förevigat heller. Jag guidar er igenom hela fotograferingen och ni behöver inte tänka på något annat än varandra. Jag kommer inte be er posera eller titta rakt in i kameran. Ni får mest kramas, mysa massor och kanske pussas litegrann. Jag guidar er igenom allt!

VAD SKA VI GÖRA?

Min favorit är morgon- och kvällsljus. Då är ljuset är som mjukast och det är allra finast timmen innan solen går ner. Likadant timmen efter solen precis gått upp! Om solen visar sig kan vi då få vackert motljus som bara går att få under de tiderna då solen står lågt på himlen.
Men det kan vara precis lika vackert i molnigt eller till och med regnigt väder! 
Vi bokar in ett datum skulle det bli kaos-dåligt väder som snöstorm eller iskallt regn som regnar från sidan (ja you know...) så kan vi såklart boka om.
 I annat fall - så kör vi! Ni och er kärlek är viktigast.

NÄR SKA VI FOTOGRAFERAS?

Viktigast av allt är att helt enkelt ha kläder ni trivs med och känner er bekväma i. Tänk ledigt och avslappnat och som känns som ni. Det kan vara bra att tänka på att ha färger i liknande toner så som naturnära färger eller svart och grått. Men ni behöver absolut inte vara super-matchy-matchy med exakt likadana tröjor till exempel.
 Välj gärna inte tröjor med stora tryck eller mönster på, då det gärna kan ta uppmärksamheten från er och känslan i bilden. 
Ta gärna med något extra plagg att variera med, som en mysigt stickad kofta eller er favorit jeansjacka?

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Viktigast av allt - släpp tankarna om stel skolfotografering där ni behöver posera och "le stort!" (jag ryser själv av tanken).
Jag kommer hela tiden guida er i vad ni ska göra, utan att be er posera på något sätt. 
Jag fokuserar alltid på att fånga er personlighet, den spännande tid ni har framför er och framför allt att ni ska känna er trygga under fotograferingen.

VAD SKA VI TÄNKA PÅ?

Vi ses på utvald plats, antingen något önskemål från er eller en av de bästa utvalda fotoplatserna jag har i bakfickan.

Under fotograferingen kommer jag guida er genom allting. Jag kan ge er små uppgifter för att få fram känslan och kärleken. Jag kommer aldrig säga "le in i kameran" eller "titta in i kameran" utan fokuserar på att ni ska ha roligt och en mysig stund ihop. 

Fotograferingen

Efter fotograferingen laddar jag in alla härliga ögonblick och sätter mig och noggrant redigerar era bilder. Vissa i färg och vissa i svartvitt. Redan inom några dagar får ni en liten tjuvkik på 3-4 favoriter.

När samtliga bilder är färdigställda (inom 3 veckor från fotograferingen) får ni en länk via mail till ett webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom dem. Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, antingen som digitala bilder, förstoringar eller andra produkter så som minialbum eller bildboxar. Webbgalleriet finns tillgängligt under 2 veckor.
Efter ni gjort er beställning får ni en orderbekräftelse. Sedan skickas er slutfaktura via mail enligt er beställning. Efter att betalningen är mottagen levereras era bilder. Digitala bilder levereras via webbgalleriet inom 2 veckor från att inbetalning av beställning är mottagen. För förstoringar eller andra produkter är leveranstiden 4-6 veckor.

Efter fotograferingen

1-2 timmars fotografering
Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering
5 st bilder

4 900:-

Pris fotografering

I detta paket ingår
Samtliga digitala bilder från urvalet
Levereras på fint USB i trä
Vackert fotoalbum med era favoritbilder att bevara i flera generationer

4 500:-

1

Bildpaket

I detta paket ingår
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras via privat webbgalleri

2 500:-

2

I detta paket ingår
10 st extra bilder
Levereras via privat webbgalleri

1 500:-

3

Vid bokning skickas en bokningsavgift på 1500:- via mail.
Denna garanterar ert datum och dras sedan av på er faktura som skickas efter fotograferingen. 

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings