MENY

Jag vet att dagarna så lätt bara sveper förbi, vardagslivet med både sina rutiner och oplanerade händelser så lätt rullar på. 
Plötsligt är barnen inte så små längre. Krypandet blir spring i benen och morgonrutinen till dagis blir snart bussfärd själv till skolan.

 Jag vill fånga de där skratten som känns ordentligt i magen, de nyfikna blickarna och kärleken hos er som familj.
 Håret behöver inte ligga perfekt och alla behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är det äkta och genuina jag vill föreviga.
 Men inte bara det - jag vill också ge er en riktigt rolig stund tillsammans!

Så himla kul att just ni vill ses för en härlig familjefotografering! 

hej!

yay!

familjefotograf halmstad

Familjeguide

-Albin 8 år

Men mamma - vi tog ju inga bilder! Vi bara lekte ju!

Det där härliga familjekaoset, varma kramarna och nyfikenheten.
En rolig stund för er som familj med massor av lekar och tokigheter. Glöm stela poser och "titta hit och le" - det här blir bara kul!
Under 1-2 timmar ses vi för en härlig lekstund. Med massor av tokigheter och lekar skapar vi ögonblick som visar er tillsammans som familj. Jag guidar er igenom hela fotograferingen utan att be er posera eller krav på att sitta still. Denna fotografering funkar till busiga och tokiga familjer, såväl som till mysiga och mer kramiga familjer. Den anpassas helt utefter er och framför allt barnen!

fotografering ute i naturen

Utomhusfotografering

Tänk er en promenad eller lekstund tillsammans hela familjen. Vad hittar ni allra helst på ihop? Jag vill föreviga er familj, precis så fantastiska som ni är. Om så barnen tycker om att springa, leta efter blommor, mest kramas och vara i er famn eller kanske dansa omkring - fotograferingen anpassas helt efter barnen!
Jag kommer guida er genom lekar och bus, utan att styra eller stela poseringar. Jag kan be er placera er lite annorlunda eller interagera i lekarna, men alltid med målet att få så äkta och naturliga bilder som möjligt. 

VAD SKA VI GÖRA?

Alla barn och familjer är olika. Därför avgör ni när tiden passar just er bäst.
 Ljuset är som mjukast och finast  timmen innan solen går ner. Likadant timmen efter solen precis gått upp! Om solen visar sig kan vi då få vackert motljus som bara går att få under de tiderna då solen står lågt på himlen.
Under sommaren går solen ner senare och det kan vara svårt att hålla barnen vakna så sent. Då rekommenderar jag att vi bokar tiden under sen eftermiddag och är på en plats med mycket skugga för att få mjukt och jämnt ljus. 

NÄR SKA VI FOTOGRAFERAS?

Precis vad ni vill! Viktigast av allt är att helt enkelt ha kläder ni alla trivs med och känner er bekväma i (framföra allt barnen!). Det kan vara bra att tänka på att ha färger i liknande toner, men ni behöver absolut inte vara super-matchy-matchy med exakt likadana tröjor eller så.
Välj gärna inte tröjor med stora tryck eller mönster på, då det gärna kan ta uppmärksamheten från er och känslan i bilden. 

Här hittar du en inspo-board jag satt samman från Pinterest om du vill ha mer inspiration och idéer till klädval!
Och såklart är jag bara ett mail bort om ni har frågor eller vill ha hjälp med denna delen!

VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Viktigast av allt - säg helst inte till barnen att ni ska iväg och fotograferas. Utan istället förbereda dem genom att berätta att ni ska åka iväg och leka och träffa en tokig filur som heter Linn. För lekar och bus kommer det bli! Jag gör alltid mitt yttersta för att barnen ska tycka det är kul utan tvång eller måsten.
Se gärna till att ha ätit och vilat ut så gott det går innan vi ses. Är barnen trötta från att ha sovit i bilen börjar vi lite lugnt och anpassar oss efter dem helt enkelt!
 Och en gyllene regel - muta inte barnen. Jag har träffat barn som varit lite trötta, griniga och inte alls velat vara med. Och det är helt okej! Det har alltid slutat med glada miner och fantastiska ögonblick. 

VAD SKA VI TÄNKA PÅ?

När vi ses börjar jag alltid med att lära känna barnen lite. Det är viktigt för mig att de känner sig trygga och får veta lite mer om den där lek-tokiga Linn.


Under fotograferingen kommer jag guida er genom lekar och massa bus. Det kan bli både tävlingar, spring och dansande! Jag kommer aldrig säga åt barnen att 
"le och se glada ut" eller "titta in i kameran" utan fokuserar på att de ska ha roligt!

Fotograferingen

Inom 2 veckor från fotograferingen får ni en länk via mail till ett lösenordsskyddat webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom bilderna. Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, antingen som digitala filer, förstoringar till era väggar eller andra produkter.

Webbgalleriet finns tillgängligt under 2 veckor.
 Efter ni gjort er beställning får ni en orderbekräftelse. Sedan skickas er faktura via mail enligt er beställning. Efter att betalningen är mottagen levereras era bilder. Digitala bilder levereras via webbgalleriet inom 2 veckor från beställningsdagen. För förstoringar eller andra produkter är leveranstiden ca 4-6 veckor.

Efter fotograferingen

1-2 timmars fotografering
Personligt webbgalleri med bilderna från er fotografering
5 st bilder

4 900:-

Pris fotografering

I detta paket ingår
Samtliga digitala bilder från urvalet
Levereras på fint USB i trä
Vackert fotoalbum med era favoritbilder att bevara i flera generationer

4 500:-

1

Bildpaket

I detta paket ingår
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras via privat webbgalleri

2 500:-

2

I detta paket ingår
10 st extra bilder
Levereras via privat webbgalleri

1 500:-

3

Vid bokning skickas en bokningsavgift på 1500:- via mail.
Denna garanterar ert datum och dras sedan av på er faktura som skickas efter fotograferingen. 

Copyright Linnsej Photography 2021
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings