Wild forest workshop

Känslan av att vilja så mycket mer... Du drömmer om de där bröllopen; om att få förfrågningar som börjar med “Vi är helt hänförda av dina bilder och bara måste ha dig som vår fotograf!”. Och samtidigt ha lika många frågetecken kring “hur ska jag gå tillväga? Hur ska jag få bokningar som får mig att studsa på stolen i ren excitement? Hur ska de kunderna hitta MIG bland alla andra fotografer?”.

Vi vet precis hur du känner. Vi har varit där också. Tillsammans hittade vi något som förändrade allt. Och det vill vi dela med oss av till dig! Just för att du ska känna dig trygg i dig själv som fotograf, i det du skapar och de kunder du jobbar med. Vi vill ge dig verktygen som gör skillnad och vi vill hjälpa dig på rätt väg för att hitta DITT personliga varumärke.

2023

Personligt / varumärke / utveckling

Jag vill boka!

Känner du såhär...

Vill föreviga de där bröllopen som du riktigt drömmer om ska dyka upp en förfrågan om

Att du inte vet vad du ska göra härnäst i din fotoresa som företagare och fotograf

Inte vet hur du ska nå ut till kunder, de där som du verkligen vill ha och klickar med

...hellre känna såhär?

Får förfrågningar som får dig att rent av studsa av stolen i excitement och pepp

Vet precis vart du ska och siktar mot i ditt personliga varumärke och företag

Ha ett tydligt och starkt varumärke du kan luta dig tillbaka mot och som du känner dig trygg i

..men vill..

Andra and Brent

Jag hamnade i en bubbla en lång tid efteråt och den saknar jag verkligen nu i efterhand. Jag vill tillbaka till lugnet. Och alla fantastiska människor jag fick äran att träffa slog ju mina förväntningar med hästlängder.

"Jag förväntade mig nog en kul helg men att det skulle blir en SÅ bra helg tänkte jag nog inte."

Tarah and Alex

Alla de små verktygen vi fick för att hitta vår drömkund. När vi fick skriva ner allt på papper. Det var bra i alla fall för mig. Och sedan glömmer jag aldrig kvällsbadet. Jag skulle alla dagar i veckan göra om det igen. Får jag chansen igen kommer jag ta den.

"Det var en av de bästa helgerna jag varit med om. Jag växte nog en meter som människa tack vare att jag vågade."

njut av en helg i stugan

raggsockar på

Sprakande brasa

Spegelblank sjö

meditation

Du vaknar upp på sovloftet, hör vinden susa genom höstlöven, försiktigt klättrar du ner till första plan och tar på dig raggsockarna. När du drar upp rullgardinerna kan du se ut över den ljuva sjön. Brasan i den öppna spisen tänds och till ljudet av elden startar du kaffekokaren. Doften sprider sig sakteligen och fyller stugan.

En plats för att finna lugn. Känna kreativiteten flöda och låta inspirationen fylla dig.
En plats för att koppla bort bruset, finna gemenskap och slappna av i alla sinnen.

1 of 3

Elaine (The Bohemia) och Linn (Linnsej Photography) - tillsammans har vi skapat Wild Forest Workshop. Vi arbetar båda som bröllopsfotografer och även tillsammans som team på fotograf och videograf där vi förevigar bröllop över hela Sverige. Vi brinner för att fånga känslan, de små momenten som kanske inte tänks på just där och då och det där magiska i vår vackra natur.

Naturen, de öppna fälten och de djupa skogarna inspirerar oss så enormt. Porlandet av vatten från en bäck, havets vågor mot klipporna och vinden som susar i det höga gräset är som musik för våra öron. Vi älskar kombinationen av en kamera på axeln, en termos fylld med kaffe i ryggsäcken och ett par kängor på fötterna. Som ett recept för en perfekt dag!

Wild Forest Workshop

Elaine & Linn

3 of 3

Jag brukar beskriva Elaine som lugn och harmonisk - och det är många som håller med mig i det. Hon får ner mina fötter på jorden när jag svävar iväg, hon håller hårt i mig när jag behöver en trygg plats och skrattar lika högt som jag själv till videos på söta hundar. Hon är en genuin och så godhjärtad människa som bryr sig om alla i sin omgivning. En så varm och fin själ som sprider sånt lugn omkring sig, en person jag verkligen önskar att jag träffat tidigare i livet.

Hon är så passionerad i hennes arbete och vad hon än skapar så gör hon det direkt från hjärtat. Jag beundrar henne så mycket; både som person och kreatör. Hon söker alltid de äkta känslorna, de ögonblicken som ingen annan kanske tänker på just i den stunden. Elaine gör allt för att du ska känna dig trygg. Hon kan se direkt om du behöver 10 sekunder till att bara andas eller om du behöver dansa loss någon minut bara för att skaka av stress.

Elaine är en sån person jag önskar jag träffat tidigare i mitt liv.

Linn om Elaine

3 of 3

Linn är väldigt omhändertagande som person och erbjuder sig alltid som bollplank när jag har en dålig dag eller har något jag grubblar på. Hon kommer för alltid vara min klippa i det här galna kreativa äventyret. Linn är genomsnäll, omtänksam och så så rolig. Hon får mig alltid att dra på smilbanden, även om jag egentligen inte vill.

Linn är en av få personer du kan få det där speciella bandet med nästan på en gång, just för att hon är så himla varm och inbjudande som person. Hon bryr sig om dig och dina åsikter vilket kommer till nytta i hennes öga för foto. Linn är verkligen en FANTASTISK fotograf. Hon visade mig en familjefotografering hon haft en gång och jag grät floder, stunderna hon hade fångat var så så magiska! Bilderna och känslorna hon fångar är autentiska, kärleksfulla och fulla av värme - hon gör det på ett sätt jag aldrig sett någon annan göra. Bevis på vilken typ av känsla hon fokuserar på när hon dokumenterar.

Linn är en av få personer du kan få det där speciella bandet med på en gång.

Elaine om Linn

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Hitta din inre fotograf

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Nå ut till din drömkund

Hitta din väg

DENNA WORKSHOP ÄR FÖR DIG SOM VILL

Vi vill hjälpa dig att hitta din väg och ditt sätt att kommunicera för att nå rätt kund för just DIG. Utifrån dina drömmar och visioner hjälper vi dig förtydliga ditt varumärke, din drömkund och vad du kan göra för att nå just dem.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Jag vill veta mer!

Bakåt

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Har du en viss typ av bröllop du drömmer om att föreviga?
Känns det inte 100% i de förfrågningar du får?
Känner du dig osäker på hur du ska definiera din drömkund?

Vi går igenom vad som hjälpt oss i att definiera vår drömkund och visualisera vårat drömbröllop. Samt hur vi genom att använda de verktygen fick de bokningar vi tidigare knappt vågat hoppats på.

Hitta din drömkund

DENNA WORKSHOP ÄR FÖR DIG SOM VILL

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Jag vill veta mer!

Bakåt

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Kämpar du med att landa rätt i din bildstil?
Vet du inte riktigt åt vilket håll du ska gå?
Tycker du varumärke är något luddigt och övermäktigt?

En genomgående stil i allt från dina bilder till hur du uppfattas i din marknadsföring är så viktigt för att nå din drömkund. Vi berättar om hur vi gjort för att landa i vårat bildberättande och varför ett tydligt varumärke kan göra så stor skillnad.

Hitta din inre fotograf

DENNA WORKSHOP ÄR FÖR DIG SOM VILL

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Amanda Freskgård

"Vi fick mycket teoretiskt och fokus låg på de delarna snarare än fotografering! Så härlig stämning och väldigt öppet till att prata om vad som helst. Det är verkligen något speciellt med att spendera så intima dagar med personer som nyss var totala främlingar, men som man kommer väldigt nära på så kort tid. Man hamnar i en egen liten bubbla på något sätt och det är fint."

"En mysig, inspirerande och lugn helg med härlig stämning hela tiden"

Maria Ohlson

"Jag fick hjälp med saker som jag kört fast med, testa på nya saker och fick stöttning i det. Jag kände sån glädje, full av inspiration och lite sorgsenhet för att åka hem."

"Världens mysigaste workshop med mycket fokus på att hitta sitt egna varumärke"

Vi berättar om vår resa från att “bara tycka om att fotografera” till där vi är idag - professionella bröllopsfotografer. Vi kommer att gå igenom begreppet ’personligt varumärke’ och hur du egentligen hittar DIN drömkund. Vad är det egentligen och varför är det så viktigt? Vi bryter ner och visar konkret vilka verktyg vi använt oss av för att förtydliga våra egna och gemensamma varumärken. Vi kommer att grotta ner oss ordentligt i det här fantastiskt roliga och komplexa ämnet kring personligt varumärke. Med fokus på att guida dig i att finna din väg i ditt personliga varumärke.

Föreläsningar

teori

Här kommer vi att visa exakt hur vi arbetar med paren, kring posering, placering i olika miljöer och ljus. Vi kommer delge hur vi tänker när vi placerar ett par utifrån vår egen redigering. Fokus kommer inte att vara på att bygga portfolio, utan du ska erhålla praktiska verktyg att implementera och hitta ditt sätt att fotografera och bemöta par.

Vi har valt att lägga detta pass mitt på dagen då många porträttsessioner blir just mitt på dagen under bröllop. Inget mjukt golden hour ljus utan precis så som det skulle kunna vara. Vi tar det precis som det blir om det så ösregnar, är strålande sol eller grått och molnigt!

Med fotograferingspasset vill vi ge dig möjligheten att experimentera och ta tillfället i akt att våga skapa något utanför din comfort zone. Passa på att testa olika ljus, miljöer och sätt att guida paret för att hjälpa dig att landa mer i ditt bildspråk. Vi kommer att finnas till hands under tiden som du fotograferar - som en hjälpande hand och stöd om du känner dig osäker eller bara vill ha pepp och nya idéer.

Stylad fotografering

fotografering

Elaine mediterar varje dag och prioriterar detta högt för hennes egna välmående. Hon använder också meditation och mindfulness inför och under bröllop för att finna lugnet och fokus. Hon tar även inspiration från detta för att guida och ge lugn till sina brudpar. Ja, faktiskt även till Linn när de arbetar tillsammans.

Elaine är lugnet själv och skänker den varmaste energi. Linn har fått inspiration till att meditera mer i vardagen tack vare Elaine. Därför har vi valt att varje dag innan vi startar våra teoretiska pass ha en stund till att landa och andas. Känn in lugnet och centrera dig själv och hitta ditt personliga fokus för dagen. 

Har du aldrig mediterat förr? Lugn, Elaine guidar oss igenom alltihop!

Landa och få ny energi

Finn lugnet

Workshopens innehåll

upplägg

Vi berättar om vår resa från att “bara tycka om att fotografera” till där vi är idag - professionella bröllopsfotografer. Vi kommer att gå igenom begreppet ’personligt varumärke’. Vad är det egentligen och varför är det så viktigt?

Vi bryter ner och visar konkret vilka verktyg vi använt oss av för att förtydliga våra egna och gemensamma varumärken. Vi kommer att grotta ner oss ordentligt i det här fantastiskt roliga och komplexa ämnet kring personligt varumärke. Med fokus på att guida dig i att finna din väg i ditt personliga varumärke.

Föreläsningar

teori

Här kommer vi att visa exakt hur vi arbetar med paren, kring posering, placering i olika miljöer och ljus. Vi kommer delge hur vi tänker när vi placerar ett par utifrån vår egen redigering. Fokus kommer inte att vara på att bygga portfolio, utan du ska erhålla praktiska verktyg att implementera och hitta ditt sätt att fotografera och bemöta par.

Vi har valt att lägga detta pass mitt på dagen då många porträttsessioner blir just mitt på dagen under bröllop. Inget mjukt golden hour ljus utan precis så som det skulle kunna vara. Vi tar det precis som det blir om det så ösregnar, är strålande sol eller grått och molnigt!

Med fotograferingspasset vill vi ge dig möjligheten att experimentera och ta tillfället i akt att våga skapa något utanför din comfort zone. Passa på att testa olika ljus, miljöer och sätt att guida paret för att hjälpa dig att landa mer i ditt bildspråk. Vi kommer att finnas till hands undertiden som du fotograferar - som en hjälpande hand och stöd om du känner dig osäker eller bara vill ha pepp och nya idéer.

Stylad fotografering

fotografering

Elaine mediterar varje dag och prioriterar detta högt för hennes egna välmående. Hon använder också meditation och mindfulness inför och under bröllop för att finna lugnet och fokus. Hon tar även inspiration från detta för att guida och ge lugn till sina brudpar. Ja, faktiskt även till Linn när de arbetar tillsammans.

Elaine är lugnet själv och skänker den varmaste energi. Linn har fått inspiration till att meditera mer i vardagen tack vare Elaine, men de bästa meditationspassen är de som Elaine håller i själv. Därför har vi valt att varje dag innan vi startar våra teoretiska pass ha en stund till att landa och andas. Känn in lugnet och centrera dig själv och hitta ditt personliga fokus för dagen. 

Har du aldrig mediterat förr? Lugn, Elaine guidar oss igenom alltihop!

Landa och få ny energi

Finn lugnet

Workshopens innehåll

upplägg

- Boende fredag till söndag i stuga tillsammans med de andra deltagarna. Med ett mysigt sovloft och öppen planlösning på nedre våning blir det en riktigt mysig stämning. Under dagarna har vi våra teoripass på nedre våning med brasan tänd, kaffe i kaffekokaren, raggsockar på och med kluckandet från sjön precis utanför.

- Mat, dryck och go-fika för hela helgen! Supergod vegetarisk sådan dessutom!

- Teoretiska pass kring personligt varumärke, marknadsföring och utveckling.

- Fotograferingspass av ett stylat brudpar där vi visar hur vi jobbar med våra kunder och du får möjlighet att utveckla ditt bildspråk för att nå din drömkund.

- Personlig brainstorming! Ett tillfälle där du som deltagare får ta plats, bolla det du behöver hjälp med just nu för att komma framåt i din foto-resa. 

- Meditationspass för att landa, koppla bort bruset och finna fokus.

- Frågestund där vi svarar på dina frågor! Vi är som en öppen bok och svarar på allt du kan tänkas ha frågor kring från helgen eller något annat om fotografering eller bröllop.

- Upphämtning vid buss i Hyltebruk eller tåg i Torup. 

Vad ingår?

FAQ

Vanliga frågor

Vi har valt att endast släppa ett fåtal platser för en mer intim och personlig workshop. Vi vill lära känna dig och hjälpa just DIG! Därför har vi endast
5 platser för denna workshop!

Hur många platser finns det?

Fyll i formuläret nedanför för att boka din plats!
Vi återkommer sen via mail om du hann knipa en av platserna till workshopen!

Hur bokar jag en plats?

För dig som är bröllopsfotograf och kanske har fotograferat något bröllop tidigare men känner att du inte riktigt hittat DIN väg än. Du som känner att du inte landat i ditt bildspråk till 100% eller är osäker på HUR du ska nå ut till rätt kund för just DIG. Den här workshopen är för dig som vill få tydliga verktyg och konkreta tips på hur du kan ta dig framåt som bröllopsfotograf.


Vem är workshopen för?

Workshopen kostar 7500:- ex moms.
Vid bokning betalar du en bokningsavgift och resterande 60 dagar innan workshopens start.

Vad kostar det?

Nej detta är den enda workshop vi kommer ha 2023!

Kommer ni att ha någon mer workshop?

Fredag 14 April till Söndag 16 April 2023, i Hyltebruk Halland.

Ca 5 mil öster om Halmstad. Vi ses i stugan vid lunchtid på fredagen och workshopen avslutas efter lunch på söndagen.

När & var?

Självklart är även du som inte är bröllopsfotograf varmt välkommen! Våra teoripass är från en bröllopsfotografs perspektiv och fotograferingen är med ett brudpar. Men allt vi går igenom går enkelt att implementera på andra nischer inom fotografi och kreativa yrken! Exempelvis har Linn använt precis samma verktyg och tillvägagångssätt som familjefotograf.

Om jag inte är bröllopsfotograf?

- Boende fredag till söndag i stuga tillsammans med de andra deltagarna. Med ett mysigt sovloft och öppen planlösning på nedre våning blir det en riktigt mysig stämning. Under dagarna har vi våra teoripass på nedre våning med brasan tänd, kaffe i kaffekokaren, raggsockar på och med kluckandet från sjön precis utanför.

- Mat, dryck och go-fika för hela helgen! Supergod vegetarisk sådan dessutom!

- Teoretiska pass kring personligt varumärke, marknadsföring och utveckling.

- Fotograferingspass av ett stylat brudpar där vi visar hur vi jobbar med våra kunder och du får möjlighet att utveckla ditt bildspråk för att nå din drömkund.

- Personlig brainstorming! Ett tillfälle där du som deltagare får ta plats, bolla det du behöver hjälp med just nu för att komma framåt i din foto-resa. 

- Meditationspass för att landa, koppla bort bruset och finna fokus.

- Frågestund där vi svarar på dina frågor! Vi är som en öppen bok och svarar på allt du kan tänkas ha frågor kring från helgen eller något annat om fotografering eller bröllop.

- Upphämtning vid buss i Hyltebruk eller tåg i Torup. 

Vad ingår?

FAQ

Vanliga frågor

Vi har valt att endast släppa ett fåtal platser för en mer intim och personlig workshop. Vi vill lära känna dig och hjälpa just DIG! Därför har vi endast
5 platser för denna workshop!

Hur många platser finns det?

Fyll i formuläret nedanför för att boka din plats!
Vi återkommer sen via mail om du hann knipa en av platserna till workshopen!

Hur bokar jag en plats?

För dig som är bröllopsfotograf och kanske har fotograferat något bröllop tidigare men känner att du inte riktigt hittat DIN väg än. Du som känner att du inte landat i ditt bildspråk till 100% eller är osäker på HUR du ska nå ut till rätt kund för just DIG. Den här workshopen är för dig som vill få tydliga verktyg och konkreta tips på hur du kan ta dig framåt som bröllopsfotograf.


Vem är workshopen för?

Workshopen kostar 7500:- ex moms.
Vid bokning betalar du en bokningsavgift och resterande 60 dagar innan workshopens start.

Vad kostar det?

Nej detta är den enda workshop vi kommer ha 2023!

Kommer ni att ha någon mer workshop?

Datum för ny workshop är ännu inte satt. Skicka din intresseanmälan för att få mer information när vi släpper ny workshop!

När & var?

Självklart är även du som inte är bröllopsfotograf varmt välkommen! Våra teoripass är från en bröllopsfotografs perspektiv och fotograferingen är med ett brudpar. Men allt vi går igenom går enkelt att implementera på andra nischer inom fotografi och kreativa yrken! Exempelvis har Linn använt precis samma verktyg och tillvägagångssätt som familjefotograf.

Om jag inte är bröllopsfotograf?

Skicka Ditt Meddelande

finna min väg som fotograf

personligt varumärke

Nå ut till drömkund

Sätt ett  "X" i boxen.

Det här behöver jag mest hjälp med

Jag är intresserad av workshop!

Hinner du boka en av platserna får du ett mail om bekräftelse av din bokning till workshopen. Efter du fått bekräftat att du fått en plats skickas en bokningsavgift på 2500:- ex moms. När bokningsavgiften är inbetald är din plats bokad.

Du har 14 dagars ångerrätt från dagen du skickade in din förfrågan. Maila då din avbokning till hello@wildforestworkshop.com. Efter 14 dagar från förfrågan är din bokning bindande.
Resterande belopp på 5000:- ex moms faktureras 60 dagar innan workshopens start.

Vid avbokning 14 dagar efter du skickat in din förfrågan återbetalas ej bokningsavgiften. Hittar du själv ersättare till din plats på workshopen debiteras du inte. Detta gäller oavsett anledning för avbokningen.

INSTÄLLD WORKSHOP
Vid för få deltagare eller sjukdom har vi rätt att ställa in workshopen. Du som deltagare får då full återbetalning av redan betald kursavgift. Vi rekommenderar dig därför att välja ombokningsbara biljetter för resan till workshopen.

Godkänt

Sätt ett  "X" i boxen.

Jag har läst och godkänner villkoren*

Villkor*

Se villkor nedan

TUSEN TACK för din förfrågan!

Vi är SÅ glada just DU vill vara med på workshopen!

Håll utkik i mailen så återkommer vi inom kort om du hann knipa en plats!

YAY TACK!

Kika också gärna i skräpposten så det inte råkat trilla in där!

Kram
Elaine & Linn

© copyright Wild Forest Workshop 2022