nyfödd

Berättandet, eller storytelling, är det som ligger mig närmst hjärtat. Jag är en lifestyle nyföddfotograf som utgår från Halmstad. Lifestyle är en dokumentär fotostil där man fokuserar på att fånga ögonblick och detaljer från den första tiden med ert lilla mirakel. Det blir naturliga varma bilder som speglar er familj precis så unik som den är! Med äkta känslor och ärliga ögonblick får ni bilder att kunna se tillbaka på och minnas just den tiden för evigt.
Att berätta om er första tid med ert lilla barn, om de små fingrarna som håller hårt i er, den lilla gäspningen och lilla leendet.
Precis så vackert och äkta som det är!

 
 

nyföddfotografering

Det blir en till två timmars lugn och avslappnad fotografering i ert hem som helt går i barnets takt. Jag använder mig endast av det befintliga ljuset, för att få naturliga porträtt och fina toner. Jag fotograferar dokumentärt och vill fånga naturliga varma bilder med mycket känsla. Därför kommer jag inte be er titta in i kameran och le, eller med rekvisita och poser. Utan jag vill fånga er familj med er lilla mirakel, precis så som ni är!
Mitt mål är att alltid få variation i bilderna med både bilder på detaljer, enskilda porträtt men också kanske de viktigaste -
bilderna på er alla tillsammans!

 

hur går det till?

 1. Ni skickar er förfrågan nedan eller mailar mig på info@linnsej.se
  Ni får sedan ett frågeformulär, jag vill lära känna er familj och veta vilka bilder som är viktiga för er!
  Detta för att kunna ge er en mer personlig och unik upplevelse.
  Vid bestämmer tid för er fotografering. Jag rekommenderar att vi bokar under förmiddagen för att få in så mycket ljus som möjligt rummen.
   
 2. Fotograferingen sker i ert hem där både ni och barnet kan känna er trygga och avslappnade. Barnets rum, vardagsrummet eller ert sovrum är bra platser för fotograferingen. Det är en avslappnad fotografering där jag låter er vara precis som ni är i dagliga livet, men även med smått arrangerade bilder. Fotograferingen tar runt 1-2 timmar med tid för pauser för mat eller blöjbyte.
  Ni får ha på er precis vad ni själva vill under fotograferingen - vad som är ni och som ni trivs bäst i!
  Men jag rekommenderar att att era kläder går i liknande toner eller nyanser.
   
 3. Inom 2 veckor från fotograferingstillfället får ni en länk till ett webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom bilderna.
  Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, antingen som digitala bilder eller förstoringar.
 

För mer info Kontakta via formuläret här!