GIFTER NI ER 2019 eller 2020?

Stort varmt grattis till er! Och YAY till att ni vill bidra till fantastiska Musikhjälpen! UNDERBART FINT AV ER!
Ni har en fantastisk dag framför er, värd att förevigas för att genom bilderna minnas tillbaka till just den stunden resten av livet.
Med en dokumentär stil och varm ton förevigar jag ert bröllop precis så vackert som det är. Jag vill berätta en historia, ER historia. Jag vill skapa bilder som ni kan plocka fram om 50 år. Bilder som får er att minnas känslorna från dagen. Ivern, nervositeten och den sprudlande lyckan. Jag brinner för att föreviga spänningen inför bröllopet, de varma ögonblicken precis efter vigseln och framför allt kärleken mellan er två under ert bröllop.
Om ni tycker om varma bilder med mycket känsla och kärlek i fokus, tycker om att kramas (mycket!), vill ha dokumentär känsla över era bröllopsbilder och få förevigat spontana ögonblick från er dag? Då vill jag gärna lära känna er mer!

fotograf-halmstad-bohemiskt-brollop-brollopslokal-brollopsinspo-pris-fotograf00003.jpg
 

Med fokus på känslan och kärleken

Bröllopsfotografen som;

-fångar detaljer och förväntan under förberedelserna
-får er att slappna av och ha en mysig stund tillsammans under porträtten
-smyger omkring och är lite "fluga på väggen" under er dag
-fångar dancemoves under brakfesten när er kärlek firas med era bästa människor 

SÅ VEM ÄR DÅ LINN?

Jag är en kreativ och glad själ som är uppvuxen både på västkusten och i de halländska skogarna. Men som känner mig minst lika hemma i mitt älskade London som jag bodde i lite över ett år. Likadant känner jag för mitt Italien, där jag spenderat många somrar som liten. Jag utgår från Halmstad men älskar att utforska nya platser och reser gärna för att föreviga er kärlek!

Det är något magiskt över naturen och jag låter den vara en stor del i mitt skapande. Att promenera i en helt tyst skog när solen lyser igenom träden, att sitta på bryggan och höra kluckandet från vattnet eller se den täta dimman lägga sig över fälten - detta får min inspiration att flöda.

Förutom bröllopsfotograf och ljus-junkie (kan börja studsa lite exalterat över det varma kvällsljuset...*goosebumps*) så är jag stolt moster och faster. Jag lär gärna syskonbarnen om varför både Batman och Pippi är coolast i världen. Jag älskar kaffe och vegetarisk mat, Tim Burton och Tarantinos alla filmer, Vänner (obviously!), choklad och världens bästa sambo Mikael.

Genom berättandet och en dokumentär känsla förevigar jag ert bröllop som det kändes där och då. Jag fångar detaljer och förväntan under förberedelserna, jag får er att slappna av och ha en mysig stund tillsammans under porträtten, jag smyger omkring och är lite "fluga på väggen" under er dag, jag fångar dancemoves under brakfesten när er kärlek firas med era bästa människor. Jag ÄLSKAR bröllop och brinner för att fånga de genuina ögonblicken, känslorna och framförallt kärleken kring hela er dag.
Med bilderna kan ni se tillbaka och minnas; minnas känslan.


Hur går det till?

brollop-halmstad-brollopsfotograf-barnfotograf-fotograf.jpg

1. formulär

Ni får ett formulär via mail och berättar mer om både er själva och era bröllopsplaner! Jag vill höra allt om era tankar och idéer för bröllopet!

brollop-halmstad-annies-gard-tylosand-bohemiskt.jpg

2. MÖTE

Vi bokar en tid för ett möte, antingen i Halmstad (med fika såklart!) eller via telefon. Vi pratar mer om era förväntningar och om eventuella frågor eller funderingar!

LinnsejPhotography_brollop_brollopsfotograf_halmstad_brollopsfoto_bohemiskt_lantligt_-38.jpg

3. Bokning

Yay vi är en perfect match för att skapa magi ihop! Jag skickar över ett avtal med alla detaljer. När vi skrivit på avtalet är ert datum bokat - woho!

brollop-halmstad.jpg

4. Införfotografering

Om ni vill bokar vi in en mysig införfotografering. Då får ni ett ypperligt tillfälle att få mysa en stund och känna på hur lättsamt det är att stå framför kameran. Många använder bilderna från detta till inbjudningskort eller till bilder som kan visas på bröllopsdagen!

brollop-halmstad-bohemiskt-lantligt-brollopsfotograf-barnfotograf-fotograf.jpg

5. Innan

Några veckor innan er bröllopsdag kommer jag höra av mig för mer detaljer om er stora dag. All info som kan tänkas finnas vill jag ta del av, för att kunna föreviga er stora dag på absolut bästa sätt.

brollop-halmstad-brollopsfest-annies-gard-tylosand-fotograf.jpg

6. bröllopsdagen

Wiho så var det dags! Let's create some magic! Jag förevigar er dag med värme och glädje. Jag dokumenterar de stora ögonblicken och små händelserna där emellan!

brollopsfotograf-brollop-halmstad-hylte-falkenberg.jpg

7. efter

Efter er fantastiska dag landar jag hemma (eller på hotellet) med pirr i magen av er episka dag! Jag äter en chokladbit (haha skoja, minst 2) och kan inte låta bli att kika igenom bilderna direkt. Inom några dagar skickar jag en liten tjuvkik med några bilder till er!

LinnsejPhotography_-60 (kopia).jpg

8. leverans

Era bilder levereras inom ca 10 veckor. Ni får först tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri ni kan dela med vänner och familj. Sen levereras de på ett vackert USB.


LinnsejPhotography-MalinBilly-0370.jpg

10 TIMMAR


Så what’s included?

➣ PLANERINGSMÖTE (…MED FIKA!)
Jag vill höra om alla era förväntningar och planer inför dagen!

➣ FULL SUPPORT
Både innan, under och efter er bröllopsdag finns jag där för er! I'm all yours!

➣ INFÖRFOTOGRAFERING
Ni får känna på hur det är att fotograferas av mig, hur lättsamt, kul och not-so-stiff-at-all det faktiskt är!

10 TIMMAR FOTOGRAFERING
Jag hänger på i 10 sammanhängande timmar för att föreviga större delen av er magiska bröllopsdag!

BILDER BILDER BILDER!
Samtliga utvalda bilder från ert bröllop levereras i högupplöst och webbanpassat format.

PRIVAT WEBBGALLERI
Era bilder levereras i ert alldeles egna webbgalleri med alla era minnen från er dag!

VACKERT USB
Era bilder och minnen förvarade på ett vackert USB som extra backup.


Till ett värde av 35 000:-


Rese-och boendekostnad för bröllop utanför Halmstad Kommun tillkommer och betalas av vinnaren.
Detta gäller för både Linn och assistent.


BOKNING
Kammar ni hem auktionen hörs vi av och pratar mer om ert bröllop! Jag skickar sen ert avtal med alla detaljer.

INFÖRFOTOGRAFERING
Jag erbjuder införfotografering kostnadsfritt inom Halmstad. Vid bröllop utanför Halmstad, där jag behöver bo över, kan denna fotografering ske exempelvis dagen innan bröllopet. Jag lovar, ni får mest kramas och ha en riktigt mysig stund tillsammans! Dessa bilder används ofta till Save The Date-kort eller inbjudningskort.

PORTRÄTTEN
Många väljer porträttfotograferingen innan vigseln för möjligheten att ha en First Look. Den magiska stunden när ni ser varandra för första gången på er bröllopsdag. En stund för bara er två, en stund för att bara vara med varandra (medan jag agerar lite fluga på väggen i bakgrunden).
Vill ni hellre se varandra först under vigseln så lägger vi helt enkelt porträtten efter det medan gäster smiter till festlokalen så länge.
Jag rekommenderar att ni planerar in ca 1-1,5 timme för porträtten. Då har vi gott om tid för bilder i olika miljöer och utan att känna någon stress. Många uppskattar att porträttfotograferingen blir en möjlighet att bara njuta av dagen tillsammans, låta det sjunka in att ni gift er (eller ska gifta er). Tillfälle för att kramas och mysa helt enkelt!

KVÄLLSPORTRÄTT
Jag rekommenderar alltid mina brudpar att planera in en stund under kvällen för att smita ut för några porträtt. Bara 15-20 minuter räcker gott.
Strax innan solen går ner är ljuset så där varmt och mjukt som det bara blir på kvällen - rent magiskt! Det kallas Golden och Magic Hour av en anledning.

BRÖLLOP UTANFÖR HALMSTAD
Jag reser gärna för att föreviga ert bröllop såklart!
Resa och boendekostnad för mig och assistent tillkommer och betalas av vinnaren av auktionen.

ASSISTENT/ANDREFOTOGRAF
Jag har alltid med mig assistent och i vissa fall även en andrefotograf. Detta är inget som tillkommer utan ingår i mina paket. Vid de fall jag har med andrefotograf levereras samtliga bilder från bröllopsdagen av mig.

BILDER
Större delen av era bilder levereras i färg men vissa också i svartvitt. Då det helt enkelt beroende på ljussättning och färger passar olika bra. Jag ÄLSKAR svartvitt så don't worry, det blir ett bra gäng med bilder i det.
Generellt sett brukar det bli ca 50st bilder totalt per fotograferad timme.
Några dagar efter bröllopet brukar jag skicka en liten tjuvkik på ungefär 5 bilder!

LEVERANS
När bilderna är färdigställda (inom 8 veckor från bröllopsdagen) levereras bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri. Sedan levereras bilderna i både högupplöst och webbanpassat format på USB.

PRODUKTER
Via galleriet har ni möjlighet att göra efterbeställning på produkter såsom förstoringar, bildboxar etc. Galleriet finns tillgängligt i 3 månader.
Jag erbjuder flera produkter i fantastisk kvalitet för att ni ska kunna njuta av era bilder länge. Både förstoringar och bildboxar finns att efterbeställa, exempel på dessa produkter får ni se under vårt möte! 


bohemiskt_brollop_halmstad_halland_lantligt_brollopsfotograf_goteborg.jpg

Så är ni redo att skapa magi tillsammans?

Och samtidigt göra en förbannat god gärning till någon som behöver det?

Namn *
Namn

Mer från tidigare bröllop