lifestyle

För att bevara känslan och förväntan från första graviditeten, den magiska bubblan då ett litet syskon precis kommit till världen, eller kanske ni vill föreviga minnena från småbarnsåren i det hemmet ni bor i just nu. Er familjs berättelse - precis så vackert och äkta som det är.

DSC_5730 Kopia.jpg

Storytelling, berättandet genom bilderna, är det som ligger mig närmst hjärtat. Med fokus på det äkta och genuina ögonblicken blir det naturliga och varma bilder som visar just er familj. Med äkta känslor och ärliga ögonblick att minnas tillbaka till. En lifestylefotografering sker i erat hem för att berätta om hur erat liv ser ut just nu. Om vardagslivet, om de stora och små händelserna.

 
 

lifestylefotografering

1-2 timmars fotografering i ert hem eller kombinerat med en plats utomhus, personligt anpassad efter er familj och era önskemål. Jag använder mig endast av naturligt ljus för att få en varm och naturlig känsla. Med en dokumentär känsla förevigar jag er familj mitt i vardagen som den är just nu, där kommer jag inte be er titta in i kameran och le eller använda någon rekvisita. Utan jag vill fånga er just er unika familj, precis så som ni är!

hur går det till?

  1. Vi pratar mer om er och era önskemål. Jag vill lära känna er familj och veta vilka bilder som är viktiga för er! Vid bestämmer dag och tid för er fotografering.


  2. Jag skickar ett avtal och bokningsavgiften på 1500:- för fotografraferingen.

  3. Vi ses i erat hem eller favoritplats där hela familjen kan känna sig trygga och avslappnade, helt anpassad utefter om ni väntar barn, har en liten nyfödd skatt eller 3 busiga ungar som mest vill springa omkring!

  4. Inom 2 veckor från fotograferingstillfället får ni en länk till ett webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom bilderna.
    Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, antingen som digitala bilder eller förstoringar.


Bildpaket 2019

Linnsejphotography-familjefotograf-familjefoto-barnfotograf-halmstad-halland-falkenberg-lifestyle-lifestylefotograf-0007.jpg

BILDPAKET STORA - 9900:-

I detta paket ingår
1-2 timmars fotografering utomhus eller hemma
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras på fint USB i trä
Vacker bildbox i trä med era utvalda favoriter

LinnsejPhotography-AlleCalleSagaLillebror--0042.jpg

BILDPAKET MELLAN - 7900:-

I detta paket ingår
1-2 timmars fotografering utomhus eller hemma
Samtliga digitala bilder från urvalet (ca 40st)
Levereras via privat webbgalleri

Linnsejphotography-familj2-0005.jpg

BILDPAKET LILLA - 5900:-

I detta paket ingår
1-2 timmars fotografering utomhus eller hemma
10 st digitala bilder
Levereras via privat webbgalleri

Enskilda extra digitala bilder
400:-/st


Jag erbjuder också förstoringar och bildboxar i hög kvalitet. Kontakta mig för separat prislista.