införfotografering

YAY det är dags för er införfotografering!
Nedräkningen till er stora dag har börjat och vad är då inte bättre än att ta en liten paus mitt i allt planerande och bara mysa tillsammans en stund?
Jag erbjuder alla mina brudpar en införfotografering för att ni ska få “känna på” hur fotograferingen går till hos mig. Hur lättsamt och inte-alls-stelt-någonstans det faktiskt är. Ni kanske aldrig fotograferats tidigare (mer än på skolfoto men det räknas INTE ^^,) och vet inte riktigt vad ni behöver göra eller hur det kommer gå till. Just därför vill jag visa er! En bröllopsdag kan vara pirrig nog och kanske i vissa fall lite stressig, därför ska inte fotograferingen vara just det. Utan ni kommer så mycket lättare kunna slappna av under porträtten på er bröllopsdag och faktiskt njuta av den stunden att bara vara tillsammans ni två när ni vet precis hur det funkar.
Och jag då, som lite tredje hjulet. Men det är lugnt - jag är ett grymt tredje hjul!

Jag vill fånga de där skratten som känns ordentligt i magen, de varma kärleksfulla kramarna och era unika egenskaper. Er kärlek till varandra.
Håret behöver inte ligga perfekt och ni behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är det äkta och genuina jag vill föreviga.
Men inte bara det - jag vill också ge er en riktigt kul och mysig stund tillsammans!

 
 
LinnsejPhotography-PM-sneakpeek-00001.jpg

Vad ska vi göra?

Var helt och hållet er själva! Jag vet vad ni kanske känner "men Linn vi är inte så vana vid att stå framför kameran". Det var inte ett enda av de paren jag redan förevigat heller - lovar! Jag guidar er igenom precis hela fotograferingen och ni behöver inte tänka på något annat än bara varandra. Jag kommer inte be er posera, eller titta rakt in i kameran. Ni kommer mest få kramas och mysa ihop, gå omkring och kanske pussas litegrann (eller jättemycket!).
Jag vill föreviga er kärlek, precis så fantastisk som den är. 

LinnsejPhotography_DS_highres_-49.jpg

Vad ska vi ha på oss?

Precis vad ni vill! Tänk ledigt och avslappnat och inte så uppklätt eller finkläderna. Exempelvis kläder så ni kanske kan hoppa upp på varandras rygg och springa omkring lätt också ;) Det kan vara bra att tänka på att ha färger i liknande toner, men ni behöver absolut inte vara super-matchy-matchy med exakt likadana tröjor eller så. Material och plagg som blir väldigt fint på bild är jeansjackor, stickat, neturala/jordnära färger, tunna lite flowy tyger. Välj gärna inte tröjor med stora tryck eller mönster på, då det gärna tar uppmärksamheten från er och känslan i bilden.  Ha ni minsta tveksamhet kring vad ni ska ha på er eller om ni velar mellan olika plagg - skicka bild till mig så hjälper jag er så gärna!

LinnsejPhotography_CarolinEric_-8.jpg

när ska vi fotograferas?

Min favorit är i kvällsljus. Då är ljuset är som mjukast och det är allra finast timmen innan solen går ner. Likadant timmen efter solen precis gått upp! Om solen visar sig kan vi då få vackert motljus som bara går att få under de tiderna då solen står lågt på himlen.
Men det kan vara precis lika vackert i molnigt eller till och med regnigt väder! 
Vi bokar in ett datum skulle det bli kaos-dåligt väder som snöstorm eller iskallt regn som regnar från sidan (ja you know...) så kan vi såklart boka om.
I annat fall - så kör vi! Ni och er kärlek är viktigast.

LinnsejPhotography-Malin&Billy-sneakpeek-infor--0005.jpg

vad ska vi tänka på?

Viktigast av allt - släpp tankarna om stel fotografering där ni behöver posera och "le stort!" (jag ryser själv av tanken). Fokusera helt och hållet på varandra och ha en kul stund tillsammans. Många av mina tidigare par jag fotograferat har sagt just det att det inte kändes som att de fotograferades, utan att de bara myste och hade kul ihop. Och att det sen resulterade i så kärleksfulla bilder.
Jag kommer hela tiden guida er i vad ni ska göra, utan att be er posera.
Jag fokuserar alltid på att fånga er personlighet och kärleken mellan er.

 
 
Fotograferingen var fantastisk!
Kan inte understryka detta tillräckligt! Du fick oss att känna oss så avslappnade, och det var så roligt att stå framför din kamera. Inte alls krystat eller tillgjort på något sätt. Det var en fotografering FYLLD av kärlek !
— Carolin & Eric

Fotograferingen

Vi ses på utvald plats, antingen önskemål från er eller en av de bästa utvalda fotoplatserna jag har i bakfickan. Under fotograferingen kommer jag guida er genom allting. Jag kanske ger er små uppgifter för att få fram känslan och kärleken, eller ber er springa omkring (fram med barnasinnet nu hörni!). Jag kommer aldrig säga "le in i kameran" eller "titta in i kameran" utan fokuserar på att ni ska ha roligt och en mysig stund ihop. 

Linnsej-Photography-fotograf-0001.jpg
LinnsejPhotography-PM-sneakpeek-00004.jpg

Efter fotograferingen

Inom 2 veckor från fotograferingen får ni en länk via mail till ett lösenordsskyddat webbgalleri (men känner jag mig själv rätt är det stor risk för sneak peeks redan efter några dagar!).
I webbgalleriet kan ni ladda ner era bilder i både högupplöst format (för framkallning av exempelvis inbjudningskort eller för förstoringar att ha framme på bröllopet) och i webbanpassat format (för sociala medier, bröllopshemsida etc).

Vid införfotografering dagen innan bröllopet, levereras införfotograferingen i samband med leveransen av bröllopsbilderna.

Givetvis kan ni beställa högkvalitativa produkter från mig så som förstoringar eller bildboxar, det hjälper jag er så gärna med!

För att se produkter jag erbjuder utöver digitala bilder, klicka på knappen nedan. Lösenord: produktgalleri1