familj

Familjefotograf Halmstad

Berättandet, eller storytelling, är det som ligger mig närmst hjärtat. Jag är en familjefotograf från Halmstad som brinner för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, känslor och kärlek. Håret behöver inte ligga perfekt och alla behöver inte titta samtidigt in i kameran - utan det är det äkta och genuina jag vill föreviga.
Men inte bara det, jag vill också ge er en riktigt rolig stund tillsammans!

familj-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-barnfotograf-nyfoddfoto-nyfoddfotograf-00002.jpg
 
 
Du gav oss en härlig, rolig och mysig stund!
Du var otroligt duktig och gjorde allt lek- och lättsamt.
Fantastiskt!
— Sofie & Lars

familjefotografering - utomhus eller hemma

Det blir 1-2 timmar fyllda med både lekar och bus för att ni ska få en rolig stund tillsammans!
Jag fotograferar dokumentärt och fångar naturliga, varma bilder med fokus på känslan och kanske det viktigaste - bilderna på er alla tillsammans. Därför kommer jag inte be er titta in i kameran och le, eller be barnen sitta stilla. Utan jag vill fånga er familj, precis så som ni är!
 

Hur vill ni minnas tillbaka på tiden som är just nu?

När ni sitter där i soffan när barnen är stora, bläddrar i era fotoalbum och minns tillbaka. Vad vill ni berätta om då?
Är det om hur de bara kunde somna med er tätt intill, eller om era tokiga lekar på skogspromenaden?

 HEMMA Vill ni föreviga hur livet ser ut just nu, de där små stunderna mitt i vardagen? Vill ni trycka på paus för hur livet är i just denna stunden? Kanske har er nyfödda skatt precis kommit till världen eller så har ni flera barn som busar omkring. Berättelsen om just er fina familj, era unika egenskaper och hur ert liv ser ut just nu.

HEMMA
Vill ni föreviga hur livet ser ut just nu, de där små stunderna mitt i vardagen? Vill ni trycka på paus för hur livet är i just denna stunden? Kanske har er nyfödda skatt precis kommit till världen eller så har ni flera barn som busar omkring.
Berättelsen om just er fina familj, era unika egenskaper och hur ert liv ser ut just nu.

 UTOMHUS Gillar ni skogspromenader, tokiga lekar och kanske lite (nej ganska mycket!) kramkalas? Yay! Det blir en rolig stund ute i naturen med fokus på lekfullhet och massa bus. Här förevigas buset i blicken, skratten som känns i hela magen och de härliga familjekramarna!

UTOMHUS
Gillar ni skogspromenader, tokiga lekar och kanske lite (nej ganska mycket!) kramkalas? Yay! Det blir en rolig stund ute i naturen med fokus på lekfullhet och massa bus.
Här förevigas buset i blicken, skratten som känns i hela magen och de härliga familjekramarna!


hur går det till?

 1. Ni skickar er förfrågan nedan eller mailar mig på info@linnsej.se.
  Ni får sedan ett frågeformulär, jag vill lära känna er och veta vilken bilder som är viktiga för er! Detta för att kunna ge er en mer personlig och unik upplevelse!
  Vi bestämmer plats och tid för er fotografering. Önskar ni fotograferas utomhus bokar vi tiden 1-2 timmar innan solnedgång eller 1-2 timmar efter soluppgång. Vid denna tiden står solen lägre på himlen och det blir mjukt och fint ljus. Jag har såklart flera favoritplatser att rekommendera!
  Vid hemma-fotografering bokar vi in under förmiddagen för att få in så mycket naturligt ljus som möjligt.
   
 2. Vi ses på utvald plats för fotograferingen och det blir en rolig stund fylld med lekar och det finns också risk för mycket kramkalas!
  Fotograferingen anpassas helt efter er och barnen. Jag vill att ni ska få en avslappnad och rolig stund tillsammans som familj.  
   
 3. Inom 2 veckor från fotograferingstillfället får ni en länk till ett webbgalleri för att i lugn och ro kika igenom bilderna.
  Där väljer ni ut vilka bilder ni önskar beställa, antingen som digitala bilder eller förstoringar.