MENY

Bröllop på västkusten

Bröllopsfotograf Halmstad

Iiiiiiih stort varmt grattis till er!
Ni har en fantastisk dag framför er, värd att förevigas för att genom bilderna minnas tillbaka till just den stunden resten av livet.
Med en dokumentär stil och varm ton förevigar jag ert bröllop precis så vackert som det är. Jag berättar en historia, ER historia. Jag skapar bilder som ni kan plocka fram om 50 år. Bilder som får er att minnas känslorna från dagen. Ivern, nervositeten och den sprudlande lyckan. Jag brinner för att föreviga spänningen inför bröllopet, de varma ögonblicken precis efter vigseln och framför allt kärleken mellan er två under erat bröllop.
Om ni tycker om varma bilder med mycket känsla och kärlek i fokus, tycker om att kramas (en hel del!), vill ha dokumentär känsla över era bröllopsbilder och få förevigat spontana ögonblick från er dag? Då vill jag gärna lära känna er mer!


Jag vill berätta en historia;
ER historia.

-PERNILLA OCH WICTOR

"Vi är så otroligt nöjda med allt
och minnena du fångade!
Vi kunde inte ha fått en bättre fotograf eller härligare person som var med oss under vår bröllopshelg"

Bröllopsfotografen som:
-fångar allt från pirret, detaljerna och förväntan under förberedelserna
-får er att slappna av och gör porträtten till en mysig stund på er dag för er att ha helt för er själva
- “åh”-ar och “ih”-ar över vacker skog under porträtten
-smyger omkring och är som en "fluga på väggen" under er dag för att fånga ögonblicken från er dag
-fokuserar på att förmedla berättelsen från er dag. Från de stora momenten (som att ni gifter er med varandra, viktig del hörni!) till de små momenten ni kanske inte tänker på
-fångar dancemoves under brakfesten när er kärlek firas med era bästa människor 

MED FOKUS PÅ KÄNSLAN OCH KÄRLEKEN

Jag är en kreativ och glad själ som är uppvuxen både på västkusten och i de halländska skogarna. Men som känner mig minst lika hemma i mitt älskade London där jag bodde i ett års tid. Likadant känner jag för mitt Italien, där jag spenderat många somrar som liten. Jag utgår från Halmstad men älskar att utforska nya platser och reser gärna för att föreviga er kärlek!

Det är något magiskt över naturen och jag låter den vara en stor del i mitt skapande. Att promenera i en helt tyst skog när solen lyser igenom träden, att sitta på bryggan och höra kluckandet från vattnet eller se den täta dimman lägga sig över fälten - detta får min inspiration att flöda.

Förutom bröllopsfotograf och ljus-junkie (kan börja studsa lite exalterat över det varma kvällsljuset...*goosebumps*) så är jag stolt moster och faster. Jag lär gärna syskonbarnen om varför både Batman och Pippi är coolast i världen. Jag älskar kaffe och vegetarisk mat, Tim Burton och Tarantinos alla filmer, Vänner (obviously!), choklad och världens bästa sambo Mikael och vår lille hund Sam (ni lär känna igen honom från mina stories på instagram!).

Genom berättandet och en dokumentär känsla förevigar jag ert bröllop som det kändes där och då. Jag fångar detaljer och förväntan under förberedelserna, jag får er att slappna av och ha en mysig stund tillsammans under porträtten, jag smyger omkring och är lite "fluga på väggen" under er dag, jag hänger med på dansgolvet när ni firar järnet med era bästa människor. Jag ÄLSKAR bröllop och brinner för att fånga de genuina ögonblicken, känslorna och framförallt kärleken kring hela er dag.
Med bilderna kan ni se tillbaka och minnas; minnas känslan som var just då.


hej! det är jag som är linn

Hur går det till?

formulär

Ni får ett formulär via mail och berättar mer om både er själva och era bröllopsplaner! Jag vill höra allt om era tankar och idéer för bröllopet!

1

möte

Vi bokar en tid för ett möte, antingen i Halmstad (med fika såklart!) eller via telefon/skype/faceteime (you know!). Vi pratar mer om era förväntningar och om eventuella frågor eller funderingar!

2

bokning

YAY! Både ni och jag känner att vi är en perfect match för att skapa magi ihop! Jag skickar över avtal och faktura på er bokningsavgift via mail. När vi skrivit på avtalet och bokningsavgiften är mottagen så är erat datum bokat!

3

införfoto

Om ni vill bokar vi in en mysig införfotografering. Då får ni ett ypperligt tillfälle att få mysa en stund och känna på hur lättsamt det är att stå framför kameran. Många använder bilderna från detta till inbjudningskort eller till bilder som kan visas på bröllopsdagen!

4

innan

Några veckor innan er bröllopsdag kommer jag höra av mig för mer detaljer om er stora dag. All info som kan tänkas finnas vill jag ta del av, för att kunna föreviga er stora dag på absolut bästa sätt.

5

bröllopsdagen

Wiho så var det dags! Let's create some magic! Jag förevigar er dag med värme och glädje. Jag dokumenterar de stora ögonblicken och små händelserna där emellan!

6

efter

Efter er fantastiska dag landar jag hemma (eller på hotellet) med pirr i magen av er episka dag! Jag äter en chokladbit (haha skoja, minst 2) och kan inte låta bli att kika igenom bilderna direkt. Inom några dagar skickar jag en liten tjuvkik med några bilder till er!

7

leverans

Era bilder levereras inom 10 veckor från bröllopsdagen. Ni får först tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri ni kan dela med vänner och familj. Senare levereras de på ett USB tillsammans med eventuella produkter ni beställt.

8

Vad ingår i bröllopspaketen?

01

planeringsmöte

Kort och gott en fikastund för att lära känna varandra! Vi pratar om era förväntningar, eventuella frågor eller funderingar!

En bröllopsfotograf är inte bara en fotograf. Det är någon ni ska känna ni vill hänga med större delen av er dag, som får ett stort förtroende i att dokumentera just er bröllopsdag.
Därför är det viktigt att vi är en perfect match - det är då magi skapas!

02

INFÖRFOTO

Detta ingår i alla mina paket and I love it! En stund för er att få en paus i planerandet. Genom en införfotografering får ni känna på hur fotograferingen går till (och hur kul det faktiskt är!).

En bröllopsfotograf är inte bara en fotograf. Det är någon ni ska känna ni vill hänga med större delen av er dag, som får ett stort förtroende i att dokumentera just er bröllopsdag.
Därför är det viktigt att vi är en perfect match - det är då magi skapas!

03

BRÖLLOPSGUIDE

En stor guide med massor av tips och bra-att-tänka-på som jag lärt mig från alla fantastiska bröllop jag varit på! 

Med allt från planering av dagens schema, om ni ska ha porträttfotografering före eller efter vigseln, vad som är bra att tänka på för middagen och mycket mer.

04

FULL SUPPORT

Innan, under och efter er bröllopsdag får ni såklart bolla era tankar och idéer med mig! Jag har massor av tips och råd i ryggsäcken från alla bröllop jag varit på!

Om det så är kring upplägget av er dag, om hunden ska vara med på någon del av dagen (ja SÅKLART!) eller hur ni ska tänka kring belysningen i lokalen - I'm all yours! 

05

RESA & BOENDE

Resa till och från bröllopet inom hela Sverige, samt eventuellt boende ingår i alla mina paket. Jag reser GÄRNA för att föreviga er stora dag. 

Att upptäcka nya platser inspirerar mig till tusen och därför älskar jag att föreviga bröllop över hela Sverige!
Inget tillkommande utöver paketet - inga krusiduller!

06

FOTOGRAFERING

i 6, 10 eller 12 sammanhängande timmar.
Med en dokumentär stil förevigar jag er bröllopsdag precis så fantastisk som den är! 

Från förberedelserna i början av dagen, till in på små-timmarna när ni dansar loss - ni bestämmer vilket paket som passar er! Självklart kan ni lägga till timmar utöver de som erbjuds i paketen, antingen direkt vid bokning eller på bröllopsdagen.

07

BILDBEARBETNING

Här läggs den större delen av mitt arbete, i efterarbetet av alla era bilder från dagen. Jag spenderar många timmar efter er dag med att noga redigera era fantastiska minnen!

Större delen redigeras i färg och också vissa i svartvitt.

08

WEBBGALLERI

Alla era ögonblick levereras till er i ett webbgalleri.
Detta kan ni sen också enkelt dela med vänner och familj via en privat länk.

Här kan ni också göra beställningar på fotoprodukter. Easy peasy!

09

USB FÖR BACKUP

En kan aldrig ha nog med backup! Era bilder levereras också på ett superfint USB i både högupplöst och webbanpassat format.

Smidigt för er och en extra säkerhet och backup för era ovärderliga bilder!

Vill ni boka ett färre antal timmar än de färdiga paketen jag erbjuder?
Kontakta mig för prisförslag!

För er som vill ha precis hela storyn förevigad!
Från de pirriga förberedelserna till brakfestens alla partymoves!

➣ PLANERINGSMÖTE (…MED FIKA!)
➣ FULL SUPPORT
➣ INFÖRFOTOGRAFERING
BRÖLLOPSGUIDE
➣ RESA & BOENDE INOM SVERIGE
➣ 12 TIMMAR FOTOGRAFERING 

➣ BILDER BILDER BILDER!
➣ PRIVAT WEBBGALLERI
➣ USB FÖR BACKUP

39 000:-


12

Bröllopspaket

För er som vill ha större delen av dagen förevigad!
Exempelvis från förberedelserna till början av middagen.

➣ PLANERINGSMÖTE (…MED FIKA!)
➣ FULL SUPPORT
➣ INFÖRFOTOGRAFERING
BRÖLLOPSGUIDE
➣ RESA & BOENDE INOM SVERIGE
➣ 10 TIMMAR FOTOGRAFERING 

➣ BILDER BILDER BILDER!
➣ PRIVAT WEBBGALLERI
➣ USB FÖR BACKUP

35 000:-


10

För er som vill ha halva dagen förevigad

➣ PLANERINGSMÖTE (…MED FIKA!)
➣ FULL SUPPORT
➣ INFÖRFOTOGRAFERING
BRÖLLOPSGUIDE
➣ RESA & BOENDE INOM SVERIGE
➣ 6 TIMMAR FOTOGRAFERING 

➣ BILDER BILDER BILDER!
➣ PRIVAT WEBBGALLERI
➣ USB FÖR BACKUP

29 000:-


6

BOKNING
Vid bokning skickas ert avtal och faktura med bokningsavgiften (40% av totalbeloppet). Ert datum är bokat när jag mottagit påskrivet avtal och bokningsavgiften.

INFÖRFOTOGRAFERING
Jag erbjuder införfotografering kostnadsfritt inom Halmstad (för införfotografering utanför Halmstad tillkommer milersättning á 40kr/mil). Vid bröllop utanför Halmstad, där jag behöver bo över, kan denna fotografering ske exempelvis dagen innan bröllopet. Jag lovar, ni får mest kramas och ha en riktigt mysig stund tillsammans! Dessa bilder används ofta till Save The Date-kort, inbjudningskort eller på bröllopshemsida.

PORTRÄTTEN
Många väljer porträttfotograferingen innan vigseln för möjligheten att ha en First Look. Den magiska stunden när ni ser varandra för första gången på er bröllopsdag. En stund för bara er två, en stund för att bara vara med varandra (medan jag agerar lite fluga på väggen i bakgrunden).
Vill ni hellre se varandra först under vigseln så lägger vi helt enkelt porträtten efter det medan gäster smiter till festlokalen så länge.
Jag rekommenderar att ni planerar in ca 1,5 timme för porträtten. Då har vi gott om tid för bilder i olika miljöer och utan att känna någon stress. Många uppskattar att porträttfotograferingen blir en möjlighet att bara njuta av dagen tillsammans, låta det sjunka in att ni gift er (eller ska gifta er). Tillfälle för att kramas och mysa helt enkelt!

KVÄLLSPORTRÄTT
Jag rekommenderar alltid mina brudpar att planera in en stund under kvällen för att smita ut för några porträtt. Bara 15-20 minuter räcker gott.
Strax innan solen går ner är ljuset så där varmt och mjukt som det bara blir på kvällen - rent magiskt! Det kallas Golden och Magic Hour av en anledning.

FLER TIMMAR
Självklart kan ni lägga till fler timmar! Gör ni det direkt vid bokningstillfället tillkommer 2500:-/timme.
Vill ni lägga till timmar på bröllopsdagen stannar jag upp till 3 timmar extra för 3000:-/timme.

BRÖLLOP UTANFÖR HALMSTAD
Jag reser gärna för att föreviga ert bröllop! I mina paket ingår både resa och boendekostnad inom Sverige.

ASSISTENT/ANDREFOTOGRAF
Jag har alltid med mig assistent och i vissa fall andrefotograf. Detta är inget som tillkommer utan ingår i mina paket. Vid de fall jag har med andrefotograf levereras samtliga bilder från bröllopsdagen av mig.

BILDER
Större delen av era bilder levereras i färg men vissa också i svartvitt. Då det helt enkelt beroende på ljussättning och färger passar olika bra. Jag ÄLSKAR svartvitt så don't worry, det blir ett bra gäng med bilder i det.
Generellt sett brukar det bli ca 50st bilder totalt per fotograferad timme.
Några dagar efter bröllopet brukar jag skicka en tjuvkik på ungefär 5 bilder!

PRODUKTER
Via galleriet har ni möjlighet att göra efterbeställning på produkter såsom förstoringar, bildboxar etc. Galleriet finns tillgängligt i 3 månader.
Jag erbjuder flera produkter i fantastisk kvalitet för att ni ska kunna njuta av era bilder länge. Både förstoringar och bildboxar finns att efterbeställa, exempel på dessa produkter får ni se under vårt möte! 

LEVERANS
När bilderna är färdigställda (inom 10 veckor från bröllopsdagen) faktureras slutbetalningen och när den har mottagits levereras bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri. Sedan levereras bilderna i både högupplöst och webbanpassat format på USB.

lite mer information

MeDDELANDE*

mitt telefonnummer*

min EmaiL*

Efternamn

Förnamn

NamN*

Fyll i er förfrågan här!
Så återkommer jag så fort jag kan med mer information! 

Berätta om er två och era förväntningar på fotograferingen!

Efternamn

Förnamn

min blivandes namn*

såhär hittade vi dig*

Vilken fotografering är ni intresserade av? Lifestyle, utomhus eller båda?

vi gifter oss detta datum*

vi gifter oss på denna plats*

dessa ord beskriver oss bäst*

Tokiga, lugna, omtänksamma, kontroll-freaks, spontana-go-with-the-flow, naturmänniskor, kaffe-lovers, te-människor, partypeople m.m!

detta beskriver känslan av vårat bröllop bäst*

Bohemiskt, lantligt, avslappnat, otraditionellt, traditionellt, klassiskt, lyxigt, fest, känslan är viktigast m.m!

för er förfrågan!

WOOP TACK

Jag hör av mig till er så snart jag kan!

Ibland trillar mailet in i skräpposten,
så dubbelkolla gärna där!

Let's create some magic!

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings