BRÖLLOP 2018

Stort varmt grattis till er!
Ni har en fantastisk dag framför er, värd att förevigas för att genom bilderna minnas tillbaka till just den stunden resten av livet.
Med en dokumentär stil och varm ton förevigar jag ert bröllop precis så vackert som det är. Med en förkärlek till dova färger och mjukt naturligt ljus vill jag att mina bilder ska spegla naturlighet, glädje och värme. Jag vill berätta en historia, ER historia. Jag vill skapa bilder som ni kan plocka fram om 50 år, bilder som får er att minnas känslorna från dagen, ivern, nervositeten och den sprudlande lyckan. Jag brinner för att föreviga spänningen inför bröllopet, de varma ögonblicken precis efter vigseln och framför allt kärleken mellan er två under ert bröllop.
Om ni tycker om varma bilder med mycket känsla och kärlek i fokus, tycker om att kramas (mycket!), vill ha dokumentär känsla över era bröllopsbilder och få förevigat spontana ögonblick från er dag? Då vill jag gärna lära känna er mer!

brollopsfotograf-halmstad-brollop-wedding-bohemiskt-brollop-bohowedding-bryllop-006.jpg
2017-09-16_008.jpg

SÅ VEM ÄR DÅ LINN?

En kreativ och glad själ som är uppvuxen både på västkusten och i de halländska skogarna. Men som känner sig minst lika hemma i London och Italien. Jag utgår från Halmstad men älskar att utforska nya platser och reser gärna för att föreviga er kärlek. 

Det är något magiskt över naturen och jag låter den vara en stor del i mitt skapande. Att promenera i en helt tyst skog när solen lyser igenom träden, att sitta på bryggan och höra kluckandet från vattnet eller se den täta dimman lägga sig över fälten - detta får min inspiration att flöda.

Förutom bröllopsfotograf och ljus-junkie (kan börja studsa lite exalterat över det varma kvällsljuset...*goosebumps*) så är jag stolt moster och faster. Jag lär gärna syskonbarnen om varför både Batman och Pippi är coolast i världen. Jag älskar kaffe och vegetarisk mat, Tim Burton och Tarantinos alla filmer, Vänner (obviously!), choklad och världens bästa sambo Mikael.

Genom berättandet och en dokumentär känsla förevigar jag ert bröllop som det kändes och var där och då. Jag fångar detaljer och förväntan under förberedelserna, jag får er att slappna av och ha en mysig stund tillsammans under porträtten, jag smyger omkring och är lite "fluga på väggen" under er dag, jag fångar dancemoves under brakfesten när er kärlek firas med era bästa människor. Jag ÄLSKAR bröllop och brinner för att fånga de genuina ögonblicken, känslorna och framförallt kärleken kring hela er dag.
Med bilderna kan ni se tillbaka och minnas; minnas känslan.


Hur går det till?

brollop-halmstad-brollopsfotograf-barnfotograf-fotograf.jpg

1. formulär

Ni fyller i formuläret ni fick och berättar mer om både er själva och era bröllopsplaner! Jag vill höra allt om era tankar och idéer för bröllopet!

brollop-halmstad-annies-gard-tylosand-bohemiskt.jpg

2. MÖTE

Vi bokar en tid för ett möte, antingen här i Halmstad (med fika såklart!) eller via telefon. Vi pratar mer om era förväntningar och om eventuella frågor eller funderingar!

LinnsejPhotography_brollop_brollopsfotograf_halmstad_brollopsfoto_bohemiskt_lantligt_-38.jpg

3. Bokning

Yay vi är en perfect match för att skapa magi ihop! Jag skickar över avtalet och er bokningsavgift via mail. När vi skrivit på avtalet och bokningsavgiften är mottagen är ert datum bokat!

brollop-halmstad.jpg

4. Införfotografering

Om ni vill bokar vi en införfotografering. Många använder bilderna från detta till inbjudningskort eller för bilder till förstoringar till bröllopsdagen! Andra ser det som ett ypperligt tillfälle att få mysa en stund och känna på hur lättsamt det är att stå framför kameran.

brollop-halmstad-bohemiskt-lantligt-brollopsfotograf-barnfotograf-fotograf.jpg

5. Innan

Några veckor innan er bröllopsdag kommer jag höra av mig för mer detaljer om er stora dag. All info som kan tänkas finnas vill jag ha för att föreviga er stora dag på absolut bästa sätt. 

brollop-halmstad-brollopsfest-annies-gard-tylosand-fotograf.jpg

6. bröllopsdagen

Wiho så var det dags! Let's create some magic! Jag förevigar er dag med värme och glädje. Jag dokumenterar de stora ögonblicken och små händelserna där emellan! 

brollopsfotograf-brollop-halmstad-hylte-falkenberg.jpg

7. efter

Efter er fantastiska dag landar jag hemma (eller på hotellet) med pirr i magen av den episka dagen! Jag äter en chokladbit (haha skoja, minst 2) och kan inte låta bli att kika igenom bilderna direkt. Inom några dagar skickar jag en liten tjuvkik med några bilder till er!

LinnsejPhotography_-60 (kopia).jpg

8. leverans

Era bilder levereras inom ca 6 veckor (under högsäsong juni-augusti kan längre leveranstid förekomma). Ni får först tillgång till bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri ni kan dela med vänner och familj. Sen levereras de på ett USB tillsammans med era vackra produkter.


Vad ingår?

  • Planeringsmöte (med kaffe såklart!), alternativt telefonmöte, där vi lär känna varandra mer och går igenom er dag.
  • I 5 och 8 timmars paketen ingår det en mysig införfotografering
  • Bildbearbetning av samtliga utvalda bilder, vissa färg och vissa i svartvitt
  • Lösenordsskyddat webbgalleri med samtliga bilder
  • Vackert USB med bilderna i både högupplöst och webbanpassat format
brollop-halmstad-brollopsfotograf-bohemiskt-lantligt-lada-rustikt.jpg

8 TIMMAR
 

Jag fotograferar under 8 sammanhängande timmar.
Detta paket passar er som vill ha hela storyn förevigad!
Från förberedelserna, porträttfotografering, vigsel, gratulationerna, även en del av middagen.

Pris: 22 000:-


rustikt-lantligt-brollop-bohemiskt-halmstad.jpg

5 TIMMAR

Jag fotograferar under 5 sammanhängande timmar.
Detta paket passar exempelvis er som vill ha en del av förberedelserna, porträttfotografering, vigsel, gratulationer och lite mingel med gästerna.

Pris: 18 000:-


brollopsfotograf-halmstad-falkenberg-hylte-rustikt-diy-bohemisk.jpg

3 TIMMAR
 

(Detta paket är tyvärr inte möjligt att boka tidigare än 2 månader innan bröllopet)
Jag fotograferar under 3 sammanhängande timmar.
Detta paket passar er som exempelvis önskar bilder från porträttfotografering, vigsel och gratulationerna efter er vigsel.

Pris: 15 000:-


BOKNING
Vid bokning skickas ert avtal och faktura med bokningsavgiften (40% av totalbeloppet). Ert datum är bokat när jag mottagit påskrivet avtal och bokningsavgiften.

INFÖRFOTOGRAFERING
Jag erbjuder en kortare införfotografering vid bokning från 5 timmar och uppåt. Vill ni hellre boka en komplett fotografering på ca 1 timme får ni fotografering och samtliga bilder för endast 3200:- (ord pris 4200:-). 
Jag lovar, ni får mest kramas och ha en riktigt mysig stund tillsammans! Dessa bilder används ofta till Save The Date-kort eller inbjudningskort.

PORTRÄTTEN
Många väljer porträttfotograferingen innan vigseln för möjligheten att ha en First Look. Den magiska stunden när ni ser varandra för första gången på er bröllopsdag. En stund för bara er två, en stund för att bara vara med varandra (medan jag agerar lite fluga på väggen i bakgrunden).
Vill ni hellre se varandra först under vigseln så lägger vi helt enkelt porträtten efter det medan gäster smiter till festlokalen så länge.
Jag rekommenderar att ni planerar in ca 1-1,5 timme för porträtten. Då har vi gott om tid för bilder i olika miljöer och utan att känna någon stress. Många uppskattar att porträttfotograferingen blir en möjlighet att bara njuta av dagen tillsammans, låta det sjunka in att ni gift er (eller ska gifta er). Tillfälle för att kramas och mysa helt enkelt!

KVÄLLSPORTRÄTT
Jag rekommenderar alltid mina brudpar att planera in en stund under kvällen för att smita ut för några porträtt. Bara 20 minuter räcker.
Strax innan solen går ner är ljuset så där varmt och mjukt som det bara blir på kvällen - rent magiskt! Det kallas Golden och Magic Hour av en anledning.

PRODUKTER
Via galleriet har ni möjlighet att göra efterbeställning på produkter såsom förstoringar, bildboxar etc. Galleriet finns tillgängligt i 3 månader.
Jag erbjuder flera produkter i fantastisk kvalitet för att ni ska kunna njuta av era bilder länge. Både förstoringar och bildboxar finns att efterbeställa, exempel på dessa produkter får ni se under vårt möte! 

FLER TIMMAR
Självklart kan ni lägga till fler timmar! Gör ni det direkt vid bokningstillfället tillkommer 2000:-/timme.
Vill ni lägga till timmar på bröllopsdagen stannar jag upp till 3 timmar extra för 3000:-/timme.

BRÖLLOP UTANFÖR HALMSTAD
Jag reser gärna för att föreviga ert bröllop! För bröllop utanför Halmstad Kommun tillkommer en reseersättning á 40:-/mil och eventuell boendekostnad.
För längre sträckor eller bokningar från 8 timmar har jag fast pris på resa och boende 3500:-

ASSISTENT/ANDREFOTOGRAF
Oftast har jag med mig en assistent eller en andrefotograf. Detta är inget som tillkommer utan ingår i mina paket. Vid de fall jag har med andrefotograf levereras samtliga bilder från bröllopsdagen av mig.

BILDER
Större delen av era bilder levereras i färg men vissa också i svartvitt. Då det helt enkelt beroende på ljussättning och färger passar olika bra. Jag ÄLSKAR svartvitt så don't worry, det blir ett bra gäng med bilder i det. Generellt sett brukar det bli ca 50st bilder per fotograferad timme.
Några dagar efter bröllopet brukar jag skicka en liten tjuvkik på ungefär 5 bilder.

LEVERANS
När bilderna är färdigställda (ca 6 veckor efter bröllopet, *vid högsäsong kan längre leveranstid förekomma*) faktureras slutbetalningen och när den har mottagits levereras bilderna via ett lösenordsskyddat webbgalleri. Sedan levereras bilderna i både högupplöst och webbanpassat format på USB.


bohemiskt_brollop_halmstad_halland_lantligt_brollopsfotograf_goteborg.jpg

Så är ni redo att skapa magi tillsammans?

Yaaay! Fyll i formuläret ni fick i mitt tidigare mail så hör jag av mig om tider för att boka ett möte! 

 

 


Mer från tidigare bröllop