Bröllopsfotografering 2017

Stort varmt grattis till er!
Ni har en fantastisk dag framför er, värd att förevigas för att genom bilderna minnas tillbaka resten av livet.
Om ni tycker om varma bilder med mycket känsla och kärlek i fokus, tycker om att kramas (mycket!), vill ha dokumentär känsla över era bröllopsbilder och få förevigat spontana ögonblick från er dag? Då vill jag gärna lära känna er mer!

brollopsfotograf_brollop_fotograf_halmstad_hylte_falkenberg_wedding_bohem_bohemian_036.jpg

Med en dokumentär stil och varm ton förevigar jag ert bröllop precis så vackert som det är. Med en förkärlek till dova färger och mjukt naturligt ljus vill jag att mina bilder ska spegla naturlighet, glädje och värme. Med mina bilder vill jag berätta en historia, ER historia. Jag vill skapa bilder som ni sen kan plocka fram, se tillbaka på och minnas precis hur det kändes i den stunden. Jag brinner jag för att föreviga känslorna och spänningen inför bröllopet, de varma ögonblicken precis efter vigseln och framför allt kärleken mellan er två under ert bröllop.

Vad ingår?

  • Planeringsmöte (med kaffe såklart!), alternativt telefonmöte, där vi lär känna varandra mer, går igenom er dag och avtalet.
    I 5 och 8 timmars paketen ingår det även en mysig införfotografering!
  • Samtliga utvalda bilder, vissa i färg och vissa i svartvitt
  • Bildbearbetning av samtliga bilder som levereras
  • Vackert USB i trä med bilderna i både högupplöst och webbanpassat format

 


8 timmar

Jag fotograferar under 8 sammanhängande timmar.
Detta paket passar er som vill ha hela storyn förevigad!
Från förberedelserna, porträttfotografering, vigsel, gratulationerna, även en del av middagen.

Pris: 18 000:-

brollopsfotograf_brollop_fotograf_halmstad_hylte_falkenberg_wedding_bohem_bohemian_049.jpg

linnsejphotography_2017_06_06_172.jpg

5 timmar

Jag fotograferar under 5 sammanhängande timmar.
Detta paket passar exempelvis er som vill ha en del av förberedelserna, porträttfotografering, vigsel, gratulationer och lite mingel med gästerna.

Pris: 14 000:-


brollopsfotograf_brollop_fotograf_halmstad_hylte_falkenberg_wedding_bohem_bohemian_040.jpg

3 timmar

Jag fotograferar under 3 sammanhängande timmar.
Detta paket passar er som exempelvis önskar bilder från porträttfotografering, vigsel och gratulationerna efter er vigsel.

Pris: 11 000:-

 

 


hur går det till?

Bokning

Är jag tillgänglig på ert datum bokar vi en tid för en go-fika (alternativt telefonmöte)! Då vi har chans att lära känna varandra bättre, ni kan ställa eventuella frågor och vi går igenom både er bröllopsdag och avtalet.
I paketen med 5 timmar och 8 timmar erbjuder jag även en införfotografering för att känna på inför er dag om hur det är att fotograferas av mig. Jag lovar, ni får mest kramas och ha en riktigt mysig stund tillsammans! Dessa bilder används ofta till Save The Date-kort eller inbjudningskort.
Önskar ni boka mig som er bröllopsfotograf faktureras bokningsavgiften på 40% av totalbeloppet av ert valda bröllopspaket. Slutfaktura skickas när bilderna är färdigställda och leverans via webbgalleri sker så snart betalningen är mottagen.
Bokningen är genomförd och ert datum är inbokat när jag mottagit påskrivet avtal samt bokningsavgiften.
Utanför Halmstad kommun tillkommer milersättning á 40:-/milen (alternativt biljettpris) samt eventuella boendekostnader.

Bröllopsdagen

Någon vecka innan bröllopsdag hörs vi av för att gå igenom dagen, eventuella funderingar eller frågetecken som kan ha uppstått. Sedan när det är dags för bröllopsdagen (wiho!) fotograferar jag i antalet sammanhängande timmar utefter det paket ni valt. Porträttfotograferingen rekommenderar jag att man avsätter ca 1-1,5 timme till. Både för att kunna få variation i bilderna i olika miljöer, men också för att ta en stund under er dag att faktiskt bara slappna av och vara tillsammans ni två.
Självklart går det att lägga till timmar utöver sitt paket om man önskar. Skulle ni vilja att jag stannar någon timme extra på bröllopsdagen går det alldeles utmärkt mot debitering á 3000:-/timme. Jag kollar alltid med er innan och debiterar inget extra utan att vi kommit överens om det. 

Om bilderna 

Antalet bilder som levereras beror på vilket paket ni valt. Generellt sett brukar det bli ca 50st/timme. Bilderna levereras högupplösta samt i webbanpassat format. Större delen av era bilder levereras i färg men också vissa i svartvitt. Då det helt enkelt beroende på ljussättning och färger passar olika bra i färg eller svartvitt.

Efter bröllopet

Jag brukar skicka en liten tjuvkik på 5 bilder i webbanpassat format några dagar efter bröllopet, samt lägga ut någon på min Facebook eller Instagram. Självklart använder jag er hashtag för bröllopet så ni, familjen och vänner också kan se! Dessa bilder får ni självklart använda obegränsat innan ni får alla bilder från bröllopet levererade.
 

 
linnsejphotography_produkter_008.jpg
 

Era bilder levereras efter det att slutbetalning har skett ca 6 veckor efter bröllopet (vid högsäsong kan längre leveranstid förekomma). Bilderna levereras i webbanpassat format via länk till ett lösenordsskyddat webbgalleri med möjlighet att dela till familj och vänner. Via galleriet har ni möjlighet att göra efterbeställning på produkter såsom förstoringar, bildboxar etc. Galleriet finns tillgängligt i 3 månader.
Vid leverans av produkter får ni även era bilder på ett vackert USB i trä.
Jag erbjuder flera produkter i fantastisk kvalitet för att ni ska kunna njuta av era bilder länge. Både förstoringar och bildboxar finns att efterbeställa, exempel på dessa produkter får ni se under vårt möte!

 
 

Har ni fler frågor eller funderingar? Eller vill ni boka mig som er bröllopsfotograf? Maila mig!