Bröllopsformulär

Kontakt
Bröllopet
Datum
Datum
Förberedelser
Hoppa över denna del om ni ej vill fotograferas under förberedelserna
Porträttfotograferingen
Om ni vill fotograferas innan, räkna gärna med extra förflyttningstid. Detta gäller även om ni vill fotograferas på olika platser
Jag har såklart flera favoritplatser att rekommendera i Halmstad och Hylte! Men har ni någon plats ni gärna skulle vilja fotograferas vid vill jag gärna höra allt om den! Då man oftast fotograferas mitt på dagen när solen står högt på himlen och ljuset är starkt, så är en skuggig plats eller en plats med höga träd att föredra.
Och då menar jag verkligen mycket regn! Vid lite duggregn är det absolut inga problem för min del. Men man ska alltid ha en Plan B om vädergudarna inte är med en.
Exempelvis tärna eller bestman.
Vigsel
Det är väldigt viktigt att ni meddelar er präst/vigselförrättare att ni har anlitat en fotograf. Och kolla om de har några restriktioner kring det.
Vill ni fotograferas med familj efter ceremonin rekommenderar jag att ni ber någon (exempelvis tärna eller värdpar) ha hand om att se till att de som ska vara med och fotograferas samlas efter gratulationerna.
Mingel och festlokalen
Hoppa över denna del om ni ej vill fotograferas under mingel
Jag vill veta om ni ska ha ett speciellt tema, om detaljerna, om ni har matchande skor eller bruden ska bära sin mors slöja - ja ni fattar! Allt möjligt för att jag ska kunna föreviga just ER unika bröllopsdag på bästa sätt.
Jag vill gärna lära känna er mer! Hur träffades ni, vad har ni för intressen, vad är viktigast för er under ert bröllop?