Hejsan! *vinkar*

Jag är ju såklart så hiiiimla nyfiken på ert bröllop! Så ni får jättegärna fylla i så mycket ni bara kan i formuläret nedan så går vi igenom det under mötet. Såklart förstår jag att inte allt är helt spikat med tider och så, men tar vi helt enkelt efter hand!
Tack så mycket så ses vi snart!

Bröllopsformulär

Kontakt
Jag vill alltid försäkra mig om att ha någon att kunna kontakta under bröllopsdagen ifall att jag inte skulle nå er exempelvis
Bröllopet
Vi ska gifta oss detta datum...
Vi ska gifta oss detta datum...
Jag klär mig självklart fint till ert bröllop för att smälta in så mycket som möjligt. Det är dock viktigt för mig att ha bekväma kläder för att lätt och smidigt kunna röra mig under dagen. Men har ni en specifik klädkod/tema ni vill jag förhåller mig till gör jag givetvis det!
Förberedelser
Hoppa över denna del om ni ej vill fotograferas under förberedelserna
Porträttfotograferingen
First look...
Vi önskar porträttfotograferingen...
Har ni någon specifik plats ni gärna skulle vilja fotograferas vid vill jag gärna höra allt om den! Då man oftast fotograferas mitt på dagen när solen står högt på himlen och ljuset är starkt, så är en skuggig plats vid höga träd exempelvis att föredra.
Och då menar jag verkligen MYCKET regn! Vid duggregn är det absolut inga problem för min del. Men för säkerhets skull ska man alltid ha en Plan B ifall att vädergudarna inte är med en.
Som exempelvis tärna eller bestman. Vill ni ha med någon annan under porträtten rekommenderar jag att de är med den första stunden. Och att vi sedan avsätter minst en timme för era egna porträtt.
Vigsel
Det är väldigt viktigt att ni meddelar er präst/vigselförrättare att ni har anlitat en fotograf. Och kolla om de har några restriktioner kring det. Jag ser alltid till att vara på vigselplatsen en stund innan för att kunna prata med präst/vigselförrättare. Men det är viktigt att ni pratar om det innan bröllopet för att själva känna till om eventuella restriktioner för mig.
Ska ni ha filmare under er vigsel/ert bröllop vill jag gärna känna till detta så vi inte stör eller kommer i vägen för varandra. Har ni inte hittat filmare än har jag såklart flera att rekommendera!
Vi kommer tillåta fotografering från gäster under vigseln...
Många väljer att be vigselförrättare eller värdpar att meddela att man inte önskar fotografering under vigseln. Detta gör att gästerna kan njuta och vara med på ett annat sätt under er vigsel. En stor fördel är också att på era bilder kommer det inte vara med mobiler eller kameror i luften, eller att någon gäst råkar ställa sig mitt framför vid ett viktigt ögonblick.
Vill ni fotograferas med familj efter ceremonin rekommenderar jag att ni ber någon (exempelvis tärna eller värdpar) ha hand om att se till att de som ska vara med och fotograferas samlas efter gratulationerna.
Mingel och fest
Hoppa över denna del om ni ej vill fotograferas under mingel
Vi kommer vilja smita iväg ca 30 minuter under middagen för att få magiska kvällsporträtt...
Kvällsljuset är min favorit. Mjukt, varmt och alldeles magical! Att smita ut en stund, för inte bara frisk luft, utan också för magiska porträtt rekommenderas VARMT!
Så mycket ni bara kan! Jag vill veta om ni ska ha ett speciellt tema, om detaljerna, om ni har gäster från andra sidan jorden eller om detaljer på kläderna är uppsydda av en släkting - ja ni fattar! Allt möjligt för att jag ska kunna föreviga just ER bröllopsdag så personligt och unikt som möjligt!