Heeeeej! *vinkar*

Wiii vad kul att ni vill ha med mig på er stora dag! Jag älskar verkligen att lära känna nya människor och höra deras historia. Så, för att lära känna varandra lite mer och se om vi är the magic perfect match (nej ni har inte hamnat på en dejting sida ^^,) så tänkte jag att vi kunde lära känna varandra lite!

Om mig:
Jag är (as you know) en bröllopsfotograf som utgår från Halmstad men reser såklart gärna för att föreviga just ert bröllop! Min stil andas dokumentärt, med fokus på att få fram känslan från både er och hela er bröllopsdag. Jag förevigar ert bröllop med naturligt, avslappnat och värme som ledord. Jag fokuserar på er som brudpar men lägger också stor vikt vid att fånga era underbara gäster som är där för att fira er kärlek!

Under porträttfotograferingen guidar jag er igenom allt utan att be er att posera på något obekvämt vis (japp jag loooovar! Ingen scary skolfotograf här inte). Ni får mest kramas en massa och ha en mysig stund tillsammans! Jag fokuserar på er kärlek, hur ni kände där och då. Och inte så mycket på att håret ligger perfekt eller att ni ska stå på ett visst sätt. Jag vill föreviga er, precis så fina som ni och er kärlek är!

Som person är jag kreativ, glad, en crazy-dog-lady (följer ni mig på Instagram har ni säkert träffat min lelle vovve Sam!) och jag är en total känslomänniska. Jag är lite av en film och serie-junkie och kan se både Harry Potter, Edward Scissorhands, och Vänner om och om igen. Som bäst mår jag i vår stuga vid sjön, eller när jag åker till någon helt ny plats och möter nya människor och kulturer. 
London ser jag som mitt andra hem efter jag bodde där i 1,5 år och så bara tokälskar jag Italien! På resande fot provar jag gärna ny spännande mat (och choklaaaaaaaaaad såklart!) men dock vegetarisk mat. Jag upptäcker helst nya platser i det fantastiska morgonljuset eller under solnedgången. Ja just det, ljus-junkie är jag också. Vid porträtt i solnedgång kan ni räkna med lite glädjetjut från en viss Linnsej…

Som fotograf är jag kreativ, lyhörd och fokuserar på att fånga känslan och er precis som ni är. Med en dokumentär och varm stil vill jag föreviga bröllopet så som det kändes där och då! Jag vill att ni ska kunna se tillbaka på era bilder och inte bara minnas allt det vackra, utan verkligen känna det.
Att föreviga bröllop är en stor ära och något jag verkligen brinner för. Kärleken, glädjen och hela den magiska stämningen är bland det finaste som finns!

SÅ VILKA ÄR NI?
(tokstollar, Netflix-personer, clowner, kaffefantaster etc...)
Dessa ord passar in på vårt bröllop *
Dessa ord beskriver oss bäst *
Vi vill ha dessa delar av vår bröllopsdag dokumenterade *
Så vi tänker oss detta paket *
Vi vill gärna leva med våra ögonblick och detta är saker vi kan tänka oss att göra *