bröllop

Bröllopsfotograf Halmstad

Förväntan ni känner. Pirret i magen. De varma kramarna. Gapskratten som känns ordentligt i hela kroppen - och allt det där andra fantastiska runt omkring! Jag är en bröllopsfotograf med en dokumentär stil som fokuserar på att fånga känslan och glädjen från ert bröllop. Med dova färger och mjukt naturligt ljus vill jag att mina bilder ska spegla naturlighet, glädje och värme. Jag vill skapa bilder som ni sen kan plocka fram, se tillbaka på och minnas precis hur det kändes i just den stunden.
Jag vill berätta en historia, ER historia.

Tack för att Du förevigade vår dag med fantastiska bilder!
Vi är så nöjda!
— Anna & Tobias

 Wedding photographer in Iceland shooting styled elopement wedding

ÄR JAG er bröllopsfotograf?

Ni tycker om att kramas (mycket!). Ni känner att ni vill ha med er någon under ert bröllop som fångar de de där stora ögonblicken men också de små (dock minst lika viktiga) där emellan. Ni tycker att känslan är viktigast. Om ni kan tänka er att hänga med någon som gör lite (läs: världens största) glädjetjut då och då. Som när ni står och gosar i det där mjuka kvällsljuset som strålar så freakkin amazing!

Om ni vill ha er dag förevigad så som det kändes, där och då.
Då kan vi vara en perfect match - en såndära som gör att det blir magiskt!
Sen kanske ni gillar kaffe och skogspromenader också? Helst i den kombinationen såklart.

Jag fokuserar på kärleken, hur ni kände där och då.
Håret behöver inte ligga perfekt, ni behöver inte ens se in i kameran utan jag vill föreviga er - precis så underbara som ni och er kärlek är!


om linn

Hej! *vinkar*
En kreativ och glad bröllopsfotograf från Halmstad. Jag tokälskar bröllop med all kärlek, glädje och hela den magiska stämningen som hör det till!
Allt från gapskratten och de kärleksfulla kramarna, till tårarna och partymovesen. 

Med en berättande och dokumentär stil förevigar jag ert bröllop precis så vackert som det kändes och var. Jag fångar detaljerna och förväntan under förberedelserna, jag får er att slappna av och ha en supermysig stund under porträtten, jag smyger omkring och är lite "fluga på väggen" under er dag, jag fångar dancemovesen under brakfesten när er kärlek firas med era bästa människor.

Jag ÄLSKAR bröllop och brinner för att fånga de genuina ögonblicken, känslorna och framförallt kärleken kring hela er dag.

Lär känna mig mer HÄR!


Paket på 6 timmar från 29 000:-