Hur går en familjefotografering till?

 

Familjefotograf Halmstad

Så hur går en familjefotografering egentligen till? Vi kanske inte får barnen att sitta still? Våra barn kanske är för busiga? Våra barn kanske är för blyga? Vi har inte fotograferats innan, hur vet vi vad vi ska göra?
Frågorna är många och jag förstår det! Kanske ni inte investerat i en familjefotografering tidigare? Kanske ni har många bilder på barnen men inga där ni faktiskt är förevigade allihop - tillsammans. En fotografering hos mig är inte som en vanlig fotografering.
Nedan kan ni se hur det kan gå till under en familjefotografering hos mig.

Film skapad av Emelie Ohlsson

Jag kommer inte be barnen sitta stilla - springer de så springer jag med!
Jag kommer inte be dem le en endaste gång - med mycket bus blir det naturliga skratt och känslor!
Genom roliga lekar och massor av bus får ni en mysig stund tillsammans. Jag tar mig tid att lära känna er som familj för att föreviga er så personligt och unikt som möjligt. 

familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-barnfotograf-familjefoto--1.jpg

Bilderna från en familjefotografering är så mycket mer än bara några bilder. Det är minnen. Minnen förevigade inte bara för er idag, utan för er familj i alla år framöver. Tänk värdet i dem om bara 5 år. Sen om 20 år eller till och med 50 år. Tiden som är här just nu, den får vi inte tillbaka.
Vad vill du föreviga från tiden som är just nu?

Familjefotografering hos Linnsej Photography i Halmstad på sommaren
Varm kram av syskon under familjefotografering i Halmstad
Fotograf i Halmstad förevigat en syskonkram