Island 2017 Del 2

 

Wedding photographer Iceland

Första dagen var vi på resande fot till de nordvästra delarna av Island. Dag 2 bestod istället av en kortare biltur, ridning av Islandshästar (jepp till och med JAG gjorde det som inte är helt van vid hästar!), bad i varma källor och sedan ännu en episk fotografering. Vi mötte upp paret vid Blue Lagoon, en så vacker plats med lavafält och helt turkost vatten. De var så otroligt fina tillsammans! Kärleken och värmen rent lyste om dem och det var en så rolig fotografering! Vi åkte sedan vidare till en plats med ett helt hav av lupiner.
Island är för mig en av de vackraste och mest udda platser jag någonsin besökt. Jag älskade varenda sekund jag spenderade i landet och jag kommer definitivt åka dit igen, flera gånger om. Det var som en helt annan värld och jag kan knappt vänta tills jag är där igen!

linnsejphotography_brollopsfotograf_brollop_fotograf_halmstad_island_weddingphotographer_iceland_001.jpg
linnsejphotography_2017_06_07_328.jpg