Stylad bröllopsfotografering

 

Bröllopsfotograf Halmstad

Jag är en kreativ själ som inspireras av allt runt omkring mig. Mycket inspiration får jag av musik och film, men såklart också av andra kreativa människor.
Jag har länge velat göra en stylad fotografering, för att låta kreativiteten flöda och skapa bilder helt efter vad jag själv tycker om. Så i samarbete med Olanders Blommor ordnade jag en stylad bröllopsfotografering, där de gjorde en fantastisk brudbukett och med matchande corsage.
Vädret gav oss både hagelstorm, moln och sen till slut underbar kvällssol! Temat var bohemiskt bröllop och naturkänsla, vilket är en stil som ligger mig varmt om hjärtat!
Jag kommer definitivt göra stylad fotografering igen; så roligt, utvecklande och jag kände verkligen hur energin och kreativiteten sprudlade! Nu känner jag mig bara ännu mer peppad inför bröllopssäsongen!

Bröllopsfotografering i skogsmiljö i Hylte med vild brudbukett
Bohemiskt bröllop i skog i Halmstad
Brud och brudgum under bröllopsfotografering i Hyltebruk
Brudgum med fluga under bröllop i bohemiskt tema
Brud med vild brudbukett i skogsmiljö under fotografering av bohemiskt bröllop i Halmstad
Brud med bröllopsklänning i spets och vild bukett i skogsmiljö
Guldig bohemsik vigselring i vild brudbukett i Halmstad
Bröllopsfotografering av bohemiskt bröllop i kvällsljus i Hylte
Bohemiskt bröllop i motljus i Halmstad
Vild brudbukett med lantligt tema i motljus Hyltebruk

Bröllopsfotograf Halmstad