Hanna & Dennis

 

Kärleksfotografering Halmstad

En tidig morgon åkte jag med Hanna och Dennis till en utsiktsplats här i Halmstad för en kärleksfotografering. Förhoppningen var sol och klart väder så man skulle kunna se den underbara utsikten - men icke. Det var tät dimma och man såg inte många meter fram. Men det gjorde verkligen INGENTING! Nog för att vi inte såg utsikten, men dimman gav en helt annan känsla till bilderna och ja, jag hade nog inte sett utsikten ändå med tanke på hur fina dessa två är!
Trots att det var rätt kyligt (såklart har man som fotograf då med en varm filt!) var de så varma och kärleksfulla mot varandra. Vilken tur att man får kramas mest hela tiden under mina fotograferingar om man gärna vill, ja med varandra då såklart :)

parfotografering_karleksfotografering_brollopsfotograf_portrattfotograf_halmstad_hylte_001.jpg
parfotografering_karleksfotografering_brollopsfotograf_portrattfotograf_halmstad_hylte_014.jpg
parfotografering_karleksfotografering_brollopsfotograf_portrattfotograf_halmstad_hylte_035.jpg
parfotografering_karleksfotografering_brollopsfotograf_portrattfotograf_halmstad_hylte_028.jpg

Är du intresserad av att boka en parfotografering för varma, kärleksfulla bilder på er? Kontakta mig här, så pratar vi mer!