Hej!

 

Fotograf Halmstad

Välkommen hit!

Linn heter jag och är bröllopsfotograf och familjefotograf i Halmstad. Jag brinner för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, känslor och kärleken. Om det så är den största dagen i en persons liv eller mitt i vardagskaoset!

Förutom fotografering tycker jag om kaffe, alla Ben Howards låtar, Edward Scissorhands och Vänner. Ja jag gillar verkligen film och serier. Annars älskar jag att resa, gärna till Italien eller "hem" till London. Du kan läsa mer om mig HÄR.

Jag ser så mycket fram emot 2017, det är väldigt mycket spännande på gång detta året.
Förutom ny hemsida och nu också denna blogg har jag lite fler nyheter som väntar!

Kalendern för 2017 har redan börjat fyllas på och jag har flera bröllopsfotograferingar inbokade. Lördagarna fylls på fort nu inför sommaren. Har ni ännu inte bokat er bröllopsfotograf?
Kika gärna på HÄR för att se mina bilder och mer info.
Jag förevigar gärna ert bröllop, kontakta mig så pratar vi mer!

För fler bilder kolla in min facebook-sida och instagram!

//Linn

 

Kommentera här