Bröllop Susegården Halmstad

 

Bröllop Halmstad
Bröllopsfotograf Halmstad
Bohemiskt bröllop

Med vårvärme i luften, klargröna lövträd och strålande sol var det Emma och Måns stora dag – och som jag sett fram emot den!
Med mig denna dag hade jag Lisa som andrefotograf. En klippa att ha vid min sida och en fantastisk bildberättare!
Vi började bröllopsdagen med att åka ut till Kvibille Gästis för Emmas förberedelser. Hon var som en dröm i hennes bröllopsklänning från Ivory and Grace och vackra hårsmycke från The Wild Rose Accessories! Vi åkte vidare till deras hem där Måns gjorde sig klar innan det var dags för deras first look.
I deras trädgård blommade deras rhododendron som bara för denna dagen och där såg de varandra för första gången. En så känslofylld stund och det var inte ett öga torrt när Emma gick fram till sin Måns.
Deras vigsel var minst lika bubblande av känslor och värme och det var svårt att hålla tårarna tillbaka.

Efter vigseln åkte vi till en vacker skog för deras porträttfotografering. Lövträden var klargröna som de bara är i Maj och mellan granarna lyste solen igenom och skapade ett drömlikt ljus. WOW säger denna skogs-dyrkande bröllopsfotograf!

Firandet fortsatte på Susegården med middag och fest. En perfekt lokal för bröllop, i en gammal tegelbyggnad med en rustik och charmig känsla.

En fantastisk och känslofylld dag. Finaste Emma och Måns – tack för jag fick äran att föreviga erat bröllop.


Linnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0007.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0007.jpg


Brud under förberedelser inför bröllop på Kvibille GästisBrud under förberedelser inför bröllop på Kvibille Gästis


Linnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0010.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0010.jpg


LinnsejPhotography_EM_20180519_-101.jpgLinnsejPhotography_EM_20180519_-101.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0025.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0025.jpg


Linnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0029.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0029.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0065.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0065.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0081.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0081.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0099.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0099.jpg


Linnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0101.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0101.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0116.jpgLinnsejphotography-brollop-brollopsfotograf-halmstad-susegarden-kvibille-bohemiskt-brollop-lantligt-wedding-sweden-susedalen-kvibille-0116.jpg
Läs mer om mig som bröllopsfotograf se fler bröllopsberättelser här:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings