Workshop bröllopsfotograf Västerås Dag 1

 

Bröllopsfotograf Halmstad
Bröllop Halmstad
Bröllopsfotograf Halland
Bohemiskt bröllop

Jag älskar att utbilda mig och fördjupa mig inom det jag brinner för. Om det så är fotograferande, skapande, företagande eller annat där emellan. Att gå på workshops är ingen vanlig utbildning. Det är så mycket mer. Att låta sig helt vara i en bubbla i några dagar med andra kreatörer och kollegor. Inspireras av varandra, diskutera och bolla tankar. Att lära från människor en själv ser upp till och beundrar så mycket inom fotografin.
När Linda Eliasson skrev om att hon skulle ha en workshop satt jag och studsande på stället av excitement. Det kunde jag bara inte missa. Linda är en av de fotografer jag verkligen beundrar. Jag älskar varenda bild hon skapar, hennes bildspråk och hur hon berättar genom sina fotografier. Så en workshop av henne, tillsammans med fantastiska Babes In Boyland, var självklart.
Tidigt på morgonen rullade jag och Stina iväg från Halmstad mot Västerås. Ett bra gäng timmars roadtrip gick förvånansvärt fort, vi fördrev tiden med att prata om precis allt mellan himmel och jord. När vi kom fram till det gamla kapellet var vi trötta men så taggade på helgen vi hade framför oss.


Linnsejphotography-brollopsfotograf-bohemiskt-brollop-boho-wedding-lantligt-lada-halmstad-halland-0007.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-bohemiskt-brollop-boho-wedding-lantligt-lada-halmstad-halland-0007.jpg

En magisk och energifull plats, på så olika vis.


Linnsejphotography-brollopsfotograf-bohemiskt-brollop-boho-wedding-lantligt-lada-halmstad-halland-0001.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-bohemiskt-brollop-boho-wedding-lantligt-lada-halmstad-halland-0001.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-halmstad-vasteras-halland-brollop-brollopsinspo-brudklanning-brollopsfotografering-0013.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-halmstad-vasteras-halland-brollop-brollopsinspo-brudklanning-brollopsfotografering-0013.jpg


Linnsejphotography-brollopsfotograf-halmstad-vasteras-halland-brollop-brollopsinspo-brudklanning-brollopsfotografering-0026.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-halmstad-vasteras-halland-brollop-brollopsinspo-brudklanning-brollopsfotografering-0026.jpg


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings