Parfotografering i Halmstad

 

Parfotografering Halmstad
Fotograf Halmstad
Bröllopsfotograf Halmstad

En varm sommarkväll träffade jag Carolin och Eric för deras parfotografering. Dessa fina människor kan inte beskrivas annat än sprudlande glada, tokkära och så härliga! Det blev precis så som en parfotografering ska vara – riktigt kul! Och med en hel del kramar och hångel såklart.
Med det magiska solljuset och deras underbara energi blev det helt enkelt en fantastisk kväll och en fotografering jag sent kommer glömma!

Ni behöver inte vara förlovade, gifta er eller ha barn för att boka en fotografering. Att föreviga er, precis som ni är och hur ni har det just nu är minst lika viktigt. Har ni också några selfies på mobilen? Och kanske några bilder på varandra? Men har ni bilder på ER tillsammans, som fångar er och er kärlek på riktigt?
Hör av er och boka er parfotografering!


Parfotografering under sommaren i HalmstadParfotografering under sommaren i Halmstad


Linnsejphotography-brollopsfotograf-parfotografering-karleksfotografering-inforfotografering-forlovning-brollop-varberg-halland-halmstad-falkenberg-brollopsinpo-bohemiskt-lantligt-vastkusten-vastkustbrollop-0001.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-parfotografering-karleksfotografering-inforfotografering-forlovning-brollop-varberg-halland-halmstad-falkenberg-brollopsinpo-bohemiskt-lantligt-vastkusten-vastkustbrollop-0001.jpg


Kärlekspar under parfotografering med Linnsej Photography i HalmstadKärlekspar under parfotografering med Linnsej Photography i Halmstad


Parfotografering med fotografen Linnsej Photography i HalmstadParfotografering med fotografen Linnsej Photography i Halmstad


Fotografering med Linnsej Photography en sommarkväll i HalmstadFotografering med Linnsej Photography en sommarkväll i Halmstad


Linnsejphotography-brollopsfotograf-parfotografering-karleksfotografering-inforfotografering-forlovning-brollop-varberg-halland-halmstad-falkenberg-brollopsinpo-bohemiskt-lantligt-vastkusten-vastkustbrollop-0021.jpgLinnsejphotography-brollopsfotograf-parfotografering-karleksfotografering-inforfotografering-forlovning-brollop-varberg-halland-halmstad-falkenberg-brollopsinpo-bohemiskt-lantligt-vastkusten-vastkustbrollop-0021.jpg


Parfotografering i Halmstad med fotograf Linnsej PhotographyParfotografering i Halmstad med fotograf Linnsej Photography

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings