Nyföddfotografering i Halmstad

 

Fotograf Halmstad – Nyföddfotograf Halmstad – Familjefotograf Halmstad

När en får äran att föreviga en kär vän och kollega med familj. Då blir en lite extra varm i hjärtat!
I början av 2018 fick Stina en underbar liten dotter och bebisbubblan skulle givetvis förevigas. En förmiddag i februari åkte jag hem till familjen för deras nyföddfotografering. En så mysig stund med både soff-mys, rundtur i huset av storebror Arvid och såklart en hel del bus!
Under en nyföddfotografering fokuserar jag på att föreviga er nya familjemedlem, men jag lägger också stor vikt vid att fånga er tillsammans som familj. För det är så värdefullt att ha, inte bara nu, utan i många framöver.


Linnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0003.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0003.jpg


Linnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0009.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0009.jpg


Linnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0008.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0008.jpg


Linnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0014.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0014.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0023.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0023.jpg


Linnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0027.jpgLinnsejphotography-familjefotograf-fotograf-halmstad-halland-lifestylefotograf-lifestyle-nyfodd--0027.jpg


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings