Lifestylefotografering med Julstämning

 

Familjefotograf Halmstad – Familjefotografering – Lifestylefotograf

En lifestylefotografering kan vara precis hur ni vill den ska vara. Vad vill ni föreviga från tiden som är just nu? Är det frukost och morgonstunden tillsammans under helgen? Kanske era promenader i skogen tillsammans? Eller hur ni förbereder er inför julen med julstök?
En decemberdag fick jag mysa med denna goa familj. Dagen till ära hade det kommit snö och Jul-stämningen var verkligen hög. Det blev frukost medan snön föll, hämta ved till brasan, titta på julkalendern och massa bakning. Så fin dag och så glad jag fick äran att föreviga den <3


familjefotografering hemma hos vid frukostfamiljefotografering hemma hos vid frukost


Flätar håret under familjefotografering lifestylefotograf i HalmstadFlätar håret under familjefotografering lifestylefotograf i Halmstad


Varm kram under familjefotografering hos Linnsej PhotographyVarm kram under familjefotografering hos Linnsej Photography


Linnsej-photography-fotograf-familj-jul-lifestyle-julfoto-halmstad-0010.jpgLinnsej-photography-fotograf-familj-jul-lifestyle-julfoto-halmstad-0010.jpg


Lifestylefotografering med Linnsej PhotographyLifestylefotografering med Linnsej PhotographyFamiljefotografering hemma hos med Linnnsej PhotographyFamiljefotografering hemma hos med Linnnsej Photography


Linnsej-photography-fotograf-familj-jul-lifestyle-julfoto-halmstad-0024.jpgLinnsej-photography-fotograf-familj-jul-lifestyle-julfoto-halmstad-0024.jpg


Baka pepparkakor med familjen under fotografering med Linnsej PhotographyBaka pepparkakor med familjen under fotografering med Linnsej Photography


Linnsej-photography-fotograf-familj-jul-lifestyle-julfoto-halmstad-0030.jpgLinnsej-photography-fotograf-familj-jul-lifestyle-julfoto-halmstad-0030.jpgFar och dotter lifestylefotografering HalmstadFar och dotter lifestylefotografering Halmstad

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings