Bohemiskt skogsbröllop

 

Bröllopsfotograf Halmstad – Bohemiskt Bröllop – Lantligt bröllop – Bohemisk bröllopsfotograf

Ett drömbröllop ser ut på så olika sätt för alla. Om det så är dekorationen, känslan ni vill få fram, kläderna, var ni gifter er eller hur dagen blir förevigad genom foto eller film. Alla har vi olika saker vi värdesätter mer eller mindre.
Vad ni än gör, hur ni än väljer att göra – gör det till er dag helt och hållet!
Låt dagen berätta om er, hur ni är, er stil och vad ni tycker om. Gillar ni klassiskt och stilrent – kör på det! Älskar ni bohemiskt och lantligt så gör det all the way. Älskar ni Harry Potter eller Pippi Långstrump, ta in delar av det på något sätt! Tycker ni dekorationerna spelar mindre roll och ni hellre vill fokusera på att återbruka och använda mycket från naturen – do it!
Hur ni än vill ha det och hur ni än vill göra, gör det som NI vill.

Tillsammans med min fantastiska kollega och underbara vän Elaine skapade vi denna fotografering med fokus på bohemiskt, naturen och mörkare toner.
Med flera andra fantastiska kreatörer blev det precis som vi tänkt och mer därtill.

Vi möttes i centrala Halmstad för smink och hår för våra fantastiska modeller. Den eminenta stylisten Maria Qvist hjälpte oss med stylingen och som vanligt skapar hon ren magi. Vi åkte sen ut till ett Naturreservat utanför Halmstad för porträttfotograferingen. Vädret var verkligen precis perfekt för att sätta stämningen i känslan vi ville få fram för fotograferingen. Molnigt ger verkligen så otroligt fint ljus! Ja, ni ser ju!

Vi hoppas inspirera er till att våga sätta er egna stil på just ert bröllop!
Här med tvådelad klänning i spets och tyll, läderjacka (ej äkta läder!) med underbar konst på ryggen, hatt varvat med blomsterkrans och sen avslappnad stil med kostymbyxor, skjorta och hängslen.

Styling: https://www.wildforestweddings.com
Stylist: http://mariaqvist.com
Florist: http://www.floristlinnea.se
Smycken: http://malinivarsson.se
Fluga: http://www.metzerverket.se
Trycksaker: https://thepaperstory.com


Bröllopsfoto i Haverdal utanför Halmstad. Bohemiskt bröllop med lantlig stilBröllopsfoto i Haverdal utanför Halmstad. Bohemiskt bröllop med lantlig stil


Linnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00011.jpgLinnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00011.jpg


Kjol istället för brudklänning under bröllopsfotografering i HalmstadKjol istället för brudklänning under bröllopsfotografering i Halmstad


Brudpar med bohemisk stil under fotografering med Linnsej Photography i HalmstadBrudpar med bohemisk stil under fotografering med Linnsej Photography i Halmstad


Brudpar under fotografering. Bruden har skinnjacka och tyllkjol istället för klassisk bröllopsklänning.Brudpar under fotografering. Bruden har skinnjacka och tyllkjol istället för klassisk bröllopsklänning.


Bohemiskt bröllop i de halländska skogarnaBohemiskt bröllop i de halländska skogarna

Fantastiska Linnea skapade denna underbara kreation, blomsterkransen och corsagen. Allt i en enhetlig stil precis så som vi tänkt oss, fast ändå bättre.


Linnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00033.jpgLinnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00033.jpg


Linnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00038.jpgLinnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00038.jpg

Smycken som fick mig att bli helt blown away – vill ha allihop!
Av magiska Malin

ÄLSKAR denna blomsterkransen! Yvig, naturlig och livfull – lööööv it!


Linnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00039.jpgLinnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00039.jpg


Linnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00053.jpgLinnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00053.jpg


Linnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00057.jpgLinnsej-Photography-brollop-halmstad-halland-fotograf-bohemiskt-lokal-vigsel-lantligt-skogsbrollop00057.jpg


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings