Bröllop Halmstad – Johanna & Emanuel

 

Fotograf Halmstad

En kväll i maj träffade jag ett gäng andra kreativa själar. Vi hade två olika fotograferingar, två olika par med olika styling. Johanna och Emanuel, det första paret för kvällen, var helt fantastiska. Så avslappnade, kramiga och tokkära i varandra! 
Denna stylade fotografering anordnade jag tillsammans med Martina Lundborg och Evelinasfoto. Så härliga människor och inspirerande fotografer! Hår & smink stod Maria Qvist för – och WOW vad hon är grym!  Och blommorna stod fantastiska Fröken Blomma för!
DREAM-team kallar jag det. Go check them out säger jag bara!


Bröllopsfotografering i Halmstad vid havetBröllopsfotografering i Halmstad vid havet


Brudpar fotograferas i skogen utanför HalmstadBrudpar fotograferas i skogen utanför Halmstad
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings