Nyföddfotografering Tyra

 

Nyföddfotograf Hylte & Halmstad

Mitt i bebisbubblan, kanske föräldrar för första gången och de första dagarna bara sveper förbi. Att stanna tiden, bevara den och kunna se tillbaka på hur små de faktiskt en gång var. Snart springer de omkring, har börjat cykla och helt plötsligt har de även börjat skolan. En nyföddfotografering sker i hemmet i såkallad lifestyle-stil. Med en dokumentär känsla förevigar jag familjen i sin hemmamiljö där de känner sig trygga och kan vara sig själva precis som de är i sin vardag. Under fotograferingen får allt gå helt i barnets takt och det finns alltid gott om tid för mat-pauser eller blöjbyten.
Jag fick äran att träffa lilla Tyra tidigare i våras. Trots att hon bara var 12 dagar gammal var hon redan stark och ville gärna sträcka på både ben och armar så mycket hon kunde. Men allra bäst trivdes hon ändå i mamma eller pappas famn. En underbar liten tjej med världens goaste föräldrar.
Mer info om nyföddfotografering finner du HÄR!


nyfoddfoto_halmstad_fotograf_nyfoddfotograf_bebisfotonyfoddfoto_halmstad_fotograf_nyfoddfotograf_bebisfoto


nyfoddfoto_halmstad_fotograf_nyfoddfotograf_bebisfoto_bebisnyfoddfoto_halmstad_fotograf_nyfoddfotograf_bebisfoto_bebis


nyfoddfoto_halmstad_fotograf_nyfoddfotograf_bebisfotografnyfoddfoto_halmstad_fotograf_nyfoddfotograf_bebisfotograf

 

  1. Enrique says:

    Fantastiska bilder!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Linnsej Photography 2020
BLOGGEN

@linnsej_photography

linnsej

Er familjefotograf & bröllopsfotograf i Halmstad som brinner starkt för att fånga skratt som känns ordentligt i magen, de varma kramarna och kärleken! Om det så är mitt i vardagskaoset eller den största dagen i livet. 
Det är värt att föreviga!

FAMILJ
BRÖLLOP
KONTAKT
OM LINN
IN ENGLISH

Säg hej!

@linnsej_weddings